Garancijske sheme v Obalno-kraški regiji in predstavitev projekta Mladi podjetnik

| 28. 1. 2020

Datum: 28.01.2020
Čas:10:00 - 11:00

Lokacija:
Območna obrtno - podjetniška zbornica Sežana


V sodelovanju z Regionalnim razvojnim centrom Koper organiziramo predstavitev Garancijske sheme v Obalno-kraški regiji in predstavitev projekta Mladi podjetnik,

ki bo v torek, 28. januarja 2020 ob 10. uri na OOZ Sežana.

Občine Krasa in Brkinov imajo še vedno na razpolago sredstva za pridobitev posojila z garancijo Garancijske sheme v Obalno-kraški regiji. Upravičenci, ki so poleg gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov tudi fizične osebe z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji, zasebni zavodi, zadruge, socialna podjetja in društva, lahko pridobijo posojilo za investicije, obratna sredstva in zaposlovanje pri Abanki d.d. in Delavski hranilnici d.d. Ljubljana.

Erasmus za mlade podjetnike je program izmenjave podjetnikov, ki ga financira Evropska unija. Podjetnikom začetnikom, daje možnost, da delajo skupaj z izkušenim podjetnikom v drugi državi Evropske unije na poslovnih projektih in izpopolnijo veščine, ki jih potrebujejo za vodenje svojega podjetja. Izmenjava lahko traja od enega do šestih mesecev.

Za vsa dodatna pojasnila oziroma informacije se obrnite na Klementino Križman, tel.: 05 620 28 50, e-pošta: klementina.krizman@ozs.si.

 

Kategorija: Dogodki, Izobraževanje


Jaz tebi!