Klepetalnice “Skupaj dogovorimo več”

| 19. 2. 2019

Datum: 19.02.2019
Čas:18:00 - 19:00

Lokacija:
OOZ Sežana


Klepetalnice: Skupaj dogovorimo več
Tudi v letošnjem letu bomo nadaljevali s Klepetalnicami-Skupaj dogovorimo več. Na letošnji prvi Klepetalnici se bomo pogovarjali o aranžiranju in urejanju domačega in poslovnega okolja. Neverbalna komunikacija, katere del je tudi urejenost okolja, ima pomembno vlogo pri ustvarjanju prvega vtisa. Z dobrim načrtovanjem in urejenostjo okolja lahko dvignemo raven splošnega počutja domačih, zaposlenih in gostov. K pozitivnemu vtisu pripomorejo
drobne, male in skoraj neopazne stvari. O tem in še marsičem drugem bomo klepetali z Eriko Kljun Peric iz Cvetličarne ERIKA in Zdenko Grahor iz podjetja Gostinstvo in turizem Grahor.
 
Dobimo se 19. februarja 2019, ob 18. uri v prostorih OOZ Sežana, ko bomo v sproščenem klepetu obravnavali temo UREDITEV IN ARANŽIRANJE PROSTORA. Namen Klepetalnic je torej mreženje obrtnikov in podjetnikov. Vabljeni vsi, ki želite proaktivno sodelovati s svojim bogatim znanjem in izkušnjami.
 
Klepetalnice so brezplačne. Srečanja izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen.
INFORMACIJE: Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Kategorija: Dogodki


Jaz tebi!