Make up seminar – Ličenje po 40. letu – 12. maj 2022 ob 17.00

| 12. 5. 2022

Datum: 12.05.2022
Čas:17:00 - 20:00

Lokacija:
Območna obrtno - podjetniška zbornica Sežana


Območna-obrtno podjetniška zbornica Sežana želi organizirati sklop izobraževanj in druženj za ženske.
Vemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska in da ženske podpirajo tri vogale v hiši, pa tudi to vemo, da gospodje tega na glas ne bodo nikoli priznali…
V 3-urni delavnici, nas bo priznana vizažistka Barbara Husu poučila kako se liči po 40. letu, s poudarkom na izbiri pravih ličil in trikih za poudarjanje lepote zrele ženske.
Pri 40. letih se na naši koži že kažejo posledice časa. Koža izgublja volumen, gube so izrazitejše, obrazni oval izgublja obliko, očesne jamice so bolj izrazite, ličnice pa niso več tako napete. Okrog oči postane koža tanka ter občutljiva.
Zaradi specifik zrele kože se spreminja tudi način nanašanja makeup-a in izbira ličil, ki so drugačna kot pri 20. letih.
S pravim znanjem o ličenju, s pravimi potezami in s poudarjanjem lepote, ki jo vsaka ženska nosi v sebi, si lahko še zapeljivejša!
Ponosno si nadeni drzno rdečo šminko, oči ovij v dramatično maskaro in zapeljiv pogled, koža naj zasije s šarmantnim lifting pudrom. Postani boginja s pravimi ličili na pravih mestih.
… in ličilo nanesi, ker se spoštuješ!

 

Kategorija: Dogodki


Jaz tebi!