Naj vam vaša podoba odpira vrata v poslovni svet – 16.11.2022 ob 17. uri

| 16. 11. 2022

Datum: 16.11.2022
Čas:17:00 - 20:00

Lokacija:
Območna obrtno - podjetniška zbornica Sežana


Območna-obrtno podjetniška zbornica Sežana nadaljuje s sklop izobraževanj in druženj za ženske.

Vemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska in da ženske podpirajo tri vogale v hiši, pa tudi to vemo, da gospodje tega na glas ne bodo nikoli priznali.

 

Tokrat vas vabimo na 3-urno delavnico s strokovnjakinjo kulture oblačenje Leo Pisani.

 

Teme o katerih bomo govorile:

  • Spoznajte vaš slog oblačenja.
  • Govorica barv, oblačil in dodatkov – o čem govori vaša podoba.
  • Kaj morate zares vedeti o bontonu v poslovnem svetu.

Lea Pisani je avtorica treh knjižnih uspešnic o kulturi oblačenja. Svetovalka za celovito podobo osebnosti/Image Consultant je štiriindvajset let. Oblikovala je ravni oblačenja, merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti. Reference tujih strokovnjakov na tem področju potrjujejo, da je Lea Pisani s tem delom inovatorka ne samo v slovenskem, ampak tudi v evropskem prostoru.

Svetuje in izobražuje v različnih izobraževalnih sistemih in podjetjih ter oblikuje uniforme in službena oblačila. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in načinom življenja. Z izobraževanji v podjetjih dokazuje, da sta osebno zadovoljstvo in samozavest, h katerima pripomore celovita podoba posameznika, temelj za dvig kulture in učinkovitosti vsakega podjetja.

Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v mednarodni šoli za protokol in diplomacijo ISPD v Bruslju. Pred tem je v Londonu pridobila naziv CMB Image Consultant. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

 

Kategorija: Izobraževanje


Jaz tebi!