Katalog

Vulkanizerstvo Rojc Boštjan s.p.

| 2. 8. 2016

V mesecu avgustu v okviru rubrike Podjetniški portret meseca predstavljamo družinsko podjetje Vulkanizerstvo Rojc Boštjan s.p., iz Obrova.

  1. Kakšna je vaša formula za uspeh?

Za uspeh je potrebno veliko veselja do dela, vztrajnost in jasno vizijo podjetja. V našem družinskem podjetju vztrajamo že skoraj dvajset let.

  1. Kaj je pri vašem delu najbolj pomembno?

Velik pomen pri našem delu  dajemo svetovanju strankam. Pomembno je, da se posvetimo stranki, prisluhnemo potrebam, ji svetujemo pri nakupu pnevmatik in rezervnih delov priznanih blagovnih znamk različnih proizvajalcev. Zelo pomembno je seveda tudi kvalitetno opravljena storitev. Za vsakega kupca se trudimo posebej in poskušamo zadovoljiti njegove želje in potrebe.

  1. S čim se vaše podjetje ukvarja?

Družinsko podjetje Vulkanizerstvo Rojc Boštjan s.p. s sedežem v Obrovu je bilo ustanovljeno leta 1997. Že od samega začetka smo opravljali vulkanizersko dejavnost. Kasneje pa smo dejavnost razširili še na prodajo rezervnih delov ter servisiranje osebnih vozil. Nudimo prodajo in montažo vseh vrst pnevmatik za osebna vozila, tovorna vozila, ter kmetijsko in gradbeno mehanizacijo. Izvajamo servise na osebnih vozilih (menjava olja filtrov, izpušnih sistemov katalizatorjev, amortizerjev ter merjenje izpušnih plinov), avtooptiko, polnjenje avtoklim itd. Kot dodatno dejavnost izvajamo mednarodne cestne prevoze blaga ter manjša gradbena dela z rovokopačem.

  1. Imate vzornika pri vašem poslu?

Moji vzorniki so večje avtoservsne delavnice s kompletno ponudbo servisiranja vozila.

  1. Kaj je bila vaša največja napaka?

Lahko bi rekel, da zaenkrat v našem podjetju ni bilo večjih napak. S stalnim spremljanjem izzivov, zahtev in potreb strank ter prilagajanjem, se trudimo, da do večjih napak ne pride.

  1. Kje se vidite čez deset let?

Naša vizija je lastnikom vozil ponuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. To je gonilo našega dela in temelj naše strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov.

  1. Ste že uporabili in prihranili s Kartico Mozaik podjetnih

Ugodnosti kartice Mozaik sem že večkrat uporabil in na ta način prihranil pri raznih storitvah in nabavah, ki jih nudijo partnerji.

Kategorija: Podjetniški portret meseca


Jaz tebi!