Katalog

Sejem Sposaexpo 2016

| 2. 11. 2016

V Stari Gorici je 15. in 16. oktobra potekal sejem poroke Sposaexpo. Dogodek, namenjen bodočim mladoporočencem se je odvijal na lokacij, ki povezuje različne regije ter Slovenijo in Italijo in ima velik potencial za čezmejno sodelovanje v tudi prihodnje.

Na 2.000 m² pokrite površine so različni razstavljavci izkoristili priložnost predstaviti se parom, ki se pripravljajo na ta pomemben dan v svojem življenju da svojo sliko o popolnem poročnem dnevu osvežijo s sodobnimi trendi. Na celotnem prizorišču so si obiskovalci lahko ogledali najnovejše smernice in novosti s tega področja, pridobili nove ideje ter spoznali široko paleto ponudnikov: oblikovalce unikatnih poročnih oblek, izdelovalce nakita, grafične oblikovalce poročnih tiskovin, gostinske storitve in mnoge druge, ki prispevajo pomemben delež k pravljični poroki.

Na letošnjem sejmu so sodelovali tudi člani Območno-obrtne zbornice Sežana. Čudovite in edinstvene poročne kreacije je predstavila Tjaša Škapin (Atelje Tjaša), Simo Komel je kot predstavnik gostinske ponudbe zastopal gostilno Kobjeglava in grad Štanjel, ki je priljubljena lokacija za poroke na Krasu. Grafične storitve sta na sejmu zastopala kar dva ponudnika, in sicer Borut Terčon iz Studia Terčon ter Samo Brajdih iz Grafičnega ateljeja Brajdih. Nadarjena oblikovalka Tjaša Brajdih (Unikatiasha) pa je na ogled postavila svoj unikatno izdelan nakit.

Razstavljavci so se na sejmu predstavili v vintage stilu pod skupnim sloganom »Poroka na Krasu«.

Besedilo Maja Babič

Kategorija: Iz dela zbornice


Jaz tebi!