Katalog

Napoved dogodkov v mesecu marcu in aprilu 2017

| 6. 1. 2017
  • Posvet z naj davčnim strokovnjakom 2016, mag. Ivanom Simičem – solastnikom podjetja na področju davčnega svetovanja Skupina Simič & partnerji, nekdanji generalni direktor Davčne uprave R Slovenije ter posebni svetovalec tujih finančnih ministrov.

Tema posveta bo zajemala področje poslovanja v davčno ugodnih območjih in njihovih pasteh, prijavo bančnih računov iz tujine in avtomatske izmenjave podatkov med davčnimi upravami, davčni postopek in davčni pregledi, osebni davčni pregled in slabosti poslovanja z gotovino ter prijava obresti, dividend in kapitalskih dobičkov iz tujine. Posvet bo potekal 9. marca 2017, ob 10. uri, v prostorih OOZ Sežana.

  • Predavanje in delavnica iz tržnega komuniciranja: “ZAKAJ VAS (POTENCIALNI) KUPCI NE OPAZIJO?”

Razvili ste kakovostno storitev ali izdelek, postavili primerno ceno, poskrbeli za distribucijske kanale. Zakaj s svojimi stvaritvami potem ne uspete?

V sodobnem svetu je nemogoče prodreti ali se obdržati brez kakovostnega in domišljenega tržnega komuniciranja. Strokovno zasnovana blagovna znamka, opremljena s pravim imenom, pozicijskim sloganom, celostno grafično podobo in zlasti z močno zgodbo, je danes predpogoj za prepoznavnost. Strateško zasnovana uporaba sodobnih tržno-komunikacijskih kanalov in prijemov (“storytelling”, družbena omrežja, digitalni marketing itd.) pa je predpogoj za prodor.

Predavateljica, voditeljica delavnice bo Vojka Žgavec Clemenz, strokovnjakinja s področja tržnega komuniciranja, ki svoja znanja uporablja tudi pri lastni blagovni znamki. Je lastnica in direktorica podjetja Ideje, koncepti in zgodbe, komunikacijska strateginja z dolgoletnimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami, večkrat nagrajena kreativna direktorica, predavateljica na Fakulteti za dizajn v Ljubljani, tekstopiska, so-lastnica in so-avtorica lastne blagovne znamke Mmm Beatrice.

  • Delavnico na temo kontaktnih alergij s specialistom dermatovenerologije dr. Markom Vokom

Informativne prijave: klementina.krizman@ozs.si

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje


Jaz tebi!