Katalog

Posodobitev profilov na portalu Moj obrtnik

| 6. 1. 2017

Kot ste bili že obveščeni je portal Moj obrtnik nadgrajeni– največji slovenski portal za povezovanje obrtnikov z njihovimi kupci. Portal je idealna rešitev za vse, ki si želite povečati število kupcev in s tem širiti svoje poslovanje. Na portalu si lahko dopolnite svoj profil z vašo ponudbo, obratovalnim časom in ga popestrite z vašim logotipom in slikami, …, zato vas vabimo, da si čim prej posodobite svoj profil. Za člane OZS je brezplačna celovita predstavitev na portalu Moj obrtnik. http://www.mojobrtnik.com/.

PRED ZAČETKOM UREJANJA: Najprej morate klikniti v zgornji vrstici »V REDU«, da se strinjate z uporabo piškotkov, da se vam prikaže polje PRIJAVA, kjer se prijavite z geslom.

GESLO: Za urejanje profila podjetja potrebujete geslo, ki je enako geslu za dostop do spletnih strani OZS. Zadnje geslo je bilo na računu OZS za mesec julij 2016. V kolikor gesla nimate lahko pokličete 080 12 42 ali ob PRIJAVI kliknete na »Podatki za prijavo – za člane OZS«, kamor vpišete  številko kartice Mozaik podjetnih ali vašo davčno številko, ter vaš e-naslov, na katerega dobivate e-obvestila iz zbornice.

Dodatno se lahko odločite za:

  • Obrtniški groš je prav tako novost, ki jo uvajajmo na portalu. Lahko se odločite in obrtniške groše sprejemate tudi pri vas. Uporabnik portala ga kupi in podari, obdarjenec pa morda izbere prav vašo storitev ali izdelek. (Provizija pri vnovčenih groših znaša za člane OZS 9% od prodane vrednosti). Za ponudbo Obrtniških grošev, prosimo, da izpolnite pristopnico na com/postanite-ponudnik. Potem, ko boste oddali pristopnico (naročilo na Obrtniški groš), bo program omogočil vnos grošev.
  • Povpraševanja/ponudbe. V kolikor se boste odločili lahko preko portala prejemate povpraševanja. Kupci bodo preko portala oddali povpraševanja. Vi kot naročnik portala, pa jih lahko pregledate in oddate svojo ponudbo. (Brezplačno 90 dni za člane OZS, nato je naročnina 90€/leto – cena ne vsebuje 22% DDV).
  • SOS obrtnik. Brezplačno. Možno le, v kolikor ste naročeni na Povpraševanje.

Da bodo fotografije izgledale čim lepše, uporabite za dimenzijo fotografij 370×210 pikslov.

 Več o pogojih sodelovanja na povezavi: http://www.mojobrtnik.com/postanite-ponudnik

POMOČ PRI UREJANJU: V kolikor potrebujete pomoč pri izpolnjevanju lahko pokličete številko 080 12 42.

Vzorec mini spletne strani:

primer-spl-strani

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana


Jaz tebi!