Katalog

Mizarstvo Suša, Marijan Suša s.p.

| 2. 2. 2017

V tokratni rubriki Podjetniški portret meseca vam predstavljamo podjetje MIZARSTVO SUŠA, MARIJAN SUŠA S.P. Pogovarjali smo se z Marijanom Sušo.

Kakšna je vaša formula za uspeh?

Ker sem v tem poslu že skoraj 30 let lahko iz izkušenj povem, da je formula za uspeh vztrajnost, zagnanost, kvaliteta, hitro prilagajanje strankam in seveda poštenost.

Kaj je pri vašem delu najbolj pomembno?

Pri našem delu je najbolj pomembna zadovoljna stranka, zato se je potrebno vsaki stranki posvetiti stoodstotno in se jim prilagoditi njihovim željam. To omogoča naša fleksibilnost, ker smo majhno podjetje in se lahko hitro prilagajamo trenutnim razmeram na trgu.

S čim se vaše podjetje ukvarja?

Naše podjetje se ukvarja z mizarstvom, predvsem z izdelki iz masivnega lesa. Naši glavni izdelki so lesene stopnice in lesene ograje ob stopnicah iz raznih vrst lesa, po željah stranke. Za naše izdelke lahko naši stranki svetujemo, izdelamo načrt, ga kvalitetno izdelamo in ga montiramo na objektu. Več izdelkov pa lahko najdete na naši spletni strani: www.mizarstvo-susa.si.

Imate vzornika v vašem poslu?

Vsaka dobro narejena novost, ki jo zasledimo na tržišču.

Kaj je bila vaša največja napaka?

Mislim, da pri našem poslovanju v moji dosedanji karieri nismo naredili nobene večje poslovne napake.

Kje se vidite čez 10 let?

Sicer je to zelo dolga doba vendar smo prepričani, da s trdim delom in kvaliteto bomo kljubovali težavam, ki jih bomo srečali na svoji poti. Upam pa da se bo situacija popravila in da se bomo lahko širili.

Ste že uporabili in prihranili z kartico mozaik podjetnik?

Žal kartice mozaik podjetnik nismo uporabili, ker s karticami ne uporabljamo.

 

7   Slika 123   8

Kategorija: Podjetniški portret meseca


Jaz tebi!