Katalog

Dan zdravja

| 5. 7. 2017

Obrtna zbornica Sežana je v soboto 10. junija skupaj z Vzajemno zavarovalnico organizirala dogodek Dan zdravja. Predstavile so se ustanove in podjetniki, ki skrbijo za zdravje občanov na razne načine.

V okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina, in Komen so se predstavili: Fitnesplanet Bojan Pirjevec s.p.; Trgovina Klasje, Sirah d.o.o.; Dea Milan Škapin s.p., Primož Čuš s.p.; Sončni pletež, studio za nego telesa, Irena Vrčon s.p.; Puer Aternus Hair& Piercinbg Studio Nejc Matjažič s.p.; Kras Outdoor Festival; Zdravstveni dom Sežana, Natur House Slovenija.

Vzajemna je prestavila ugodnosti zdravstvene zavarovalnice, brezplačne meritve holesterola, krvnega sladkorja ter krvnega tlaka. Prikazan je bil postopek oživljanja z uporabo defibrilatorja, predstavljen je bil nutricionizem in dietetika, prikazana pravilna uporabe nordijskih palic, fitness, wellness, individualno vodene vadbe, nega telesa, body piercing, Kras Outdoor Festival in ročno izdelani spominki
Društva »Vezi«. Najmlajši so se družili z Vzajemkom. Dogodek je spremljala tudi izbrana glasba in odlična animacija.

Vsem, ki ste aktivno sodelovali in nas obiskali na ploščadi pred Kosovelovim domom se lepo zahvaljujemo. Ohranjajte tudi v prihodnje zdrav način prehrane in življenja! Vidimo se naslednje leto!

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice


Jaz tebi!