Katalog

Vabilo na DVODNEVNI seminar o blagovni znamki

| 2. 8. 2017

Seminar bo 10. in 11. oktobra med 17. in 20. Uro (vsakič po 4 šolske ure) v prostorih OOZ Sežana. Izberete lahko oba dneva, to vam tudi priporočamo, ali le prvi (teoretičen) dan.

IMATE USPEŠNO BLAGOVNO ZNAMKO ALI STE ŠE VEDNO LE PONUDNIKI IZDELKOV/STORITEV?

Kaj loči ene od drugih? Veliko! Tudi to, da je dobro zasnovana blagovna znamka prepoznavnejša, kupci so ji zvestejši, konkurentje jo manj ogrožajo, vi pa z manjšimi investicijami dosegate več.

Seminar bomo izvedli v dveh zaporednih dneh:

  • prvi dan bo teoretičen: dobili boste osnovna znanja o tem, kaj blagovna znamka je, katere so zakonitosti njenih ključnih elementov (ime, pozicijski slogan, celostna grafična podoba, zgodba blagovne znamke), kako upravljati sodobno blagovno znamko
  • drugi dan bo praktičen: osvojeno znanje bomo na delavnici uporabili na vaših konkretnih primerih

Seminar bo vodila Vojka Žgavec Clemenz, ki je strokovnjakinja za tržno komuniciranje, komunikacijska strateginja, kreativna direktorica, snovalka zgodb in tekstopiska z bogatimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami. Več desetletij se je kalila v uglednih slovenskih oglaševalskih agencijah. Sodelovala je z več kot sto domačimi in tujimi naročniki iz vseh branž. Prejela je številne nagrade s področja kreativnosti in tržne učinkovitosti. Po selitvi iz Ljubljane na Kras je leta 2008 ustanovila podjetje Ideje, koncepti in zgodbe, kjer skrbi za svoje naročnike. S sodelavci uspešno vodi delavnice s področja komunikacije, javnega nastopanja, brandinga, tržnega komuniciranja. Je kreativna direkorica v mednarodnem podjetju v Londonu, habilitirana predavateljica na Fakulteti za dizajn v Ljubljani in (so)avtorica več lastnih blagovnih znamk.

Delavnico izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen.

KOTIZACIJA na udeleženca:

  • dvodnevna udeležba (8 šolskih ur seminarja, postrežba med odmorom): Cena delavnice je 150,00 EUR (+ DDV). Za člane Območno obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša 110,00 EUR (+ DDV); za člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša cena 80,00 EUR (brez DDV). Za nečlane pa znaša 120,00
  • enodnevna udeležba (le 1. dan, 4 šolske ure seminarja, postrežba med odmorom): cena delavnice je 75,00 EUR (+ DDV); Za člane Območno obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša 55,00 EUR (+ DDV); za člane Območno obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša cena 40,00 EUR (brez DDV). Za nečlane pa znaša 60,00 Po članskih cenah se lahko prijavi ena oseba.

INFORMACIJE IN PRIJAVE:

Prosimo vas, da nas o udeležbi na seminarju obvestite do 6.10.2017. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 51. Odjave so možne do 6.10.2017, v nasprotnem primeru bomo kotizacijo zaračunali v celoti.

 

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!