Katalog

»Klepetalnice« Skupaj dogovorimo več

| 7. 8. 2017

Želja Obrtno-podjetniške zbornice Sežana je postati središče podjetništva… pa ne samo to. Postala naj bi prostor za druženje in izmenjavo idej, mnenj, nasvetov … prostor, kjer bi vsi podjetniki pridobili informacije z različnih področij. Želimo nuditi storitve, ki jih podjetniki potrebujejo pri vsakdanjem
delu, reševanju svojih dilem, izzivov in drugih potreb, zato je prav, da pobližje spoznamo želje in potrebe vseh podjetnikov.

In prav to, kakšne so vaše želje, potrebe in kako vam zbornica lahko pomaga, želimo ugotoviti tudi s pomočjo druženja in klepeta.

Zato ste vsako tretjo sredo, ob 18. uri, vabljeni v prostore OOZ Sežana. Prvo srečanje bo namenjeno spoznavanju in predstavitvi »Klepetalnice« udeležencev ter skupnemu načrtovanju nadaljnjih programov.

20. septembra ob 18. uri bomo zaklepetali v prvo uro Klepetalnice–Skupaj dogovorimo več! Vabljeni vsi, ki želite proaktivno sodelovati s svojim bogatim znanjem in izkušnjami.

Klepetalnice so namenjene skupnemu spremljanju dogajanju okoli nas, dogajanju na področju zakonodaje, zaposlovanja, davčnih obvez, kreditov v bankah, pa tudi o dobrem počutju, lepoti in zdravju bomo govorili.

Želja je, da bi udeleženci Klepetalnic izmenjali poslovne informacije, poslovna, davčna, kadrovska, pravna tudi računovodska znanja … navezovali poslovne stike in se povezovali. Možnosti je veliko!

Namen Klepetalnic je torej mreženje obrtnikov in podjetnikov. V sproščenem klepetu bomo naprej obravnavali določeno strokovno tematiko, ki se veže na poslovno dejavnost s primeri iz prakse. Teme bodo zanimive in raznolike. Vsak od udeležencev bo aktivno udeležen v razpravi s svojimi izkušnjami
in vprašanji, zato verjamemo, da bo našel nekaj zase.

Srečanja izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen.

INFORMACIJE: Klepetalnice so brezplačne. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!