Katalog

Sejem CASA MODERNA 2017 – Videm (Italija)

| 7. 8. 2017

Vabimo Vas da sodelujete na sejmu 64a CASA MODERNA – Bivati s strastjo, ki bo potekal na sejemskem razstavišču v Vidmu (Italija), med 30. 09. in 8. 10. 2017.

Program sejemske predstavitve se izvaja v okviru pogodbenih aktivnosti o sofinanciranju projektov pospeševanja malega gospodarstva OOZ Sežana iz sredstev Občin Sežana, Komen in Hrpelje-Kozina.

Štiriinšestdeseta izvedba sejma pohištvenega sejma Casa moderna, ki bo potekala na sejmišču v Vidmu (Italija) od 30. septembra do 8. oktobra, je namenjena predstavitvi notranje opreme in opremljanja za dom, stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, razsvetljave, sistemov varovanja, urejanja okolice, bazenov, savn, obnovljivih virov energije in drugih dodatkov za dom. Sejem letno obišče cca. 70.000 obiskovalcev. Posebej pomembno je, da se v Italiji povečuje število obnov stanovanjskih objektov, zanimanje za sodobno oz. varčno gradnjo ter zunanje ureditve in zeleno bivanje. Najpomembnejši tovrstni sejem za SV Italijo, ki daje bivalnemu prostoru barvo, obliko in vsebino.

Organizator sejma je podjetje Udine e Gorizia fiere. Razstavljavcem bo na voljo sedem hal in zunanja razstavna površina. Rok prijave čimprej, ker je prostor omejen.

Za vse dodatne informacije pokličite Klementino Križman na telefon 05 730 00 60.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Sejmi in poslovna srečanja


Jaz tebi!