Katalog

BREZPLAČNO INDIVIDUALNO ENOURNO STROKOVNO SVETOVANJE oktober – november 2017

| 25. 9. 2017

Člani OOZ Sežana s poravnano članarino lahko v tekočem koledarskem letu izkoristijo BREZPLAČNO INDIVIDUALNO ENOURNO STROKOVNO SVETOVANJE z različnih področij. Čas brezplačnega, individualnega, specifičnega strokovnega svetovanja ni prenosljiv v prihodnje koledarsko leto. Čas brezplačnega svetovanja lahko koristite pri enem specialistu ali pri večih, vendar le-ta ne sme presegati skupno ene ure.  Svetovanje se izvede v kolikor bo vsaj 5 predhodno prijavljenih.

 

  • Svetovanje Dunje Verbajs bo v četrtek, 09.11.2017 ob 10. uri v prostorih OOZ Sežana. Na svetovanju boste na takšen način dobili odgovore na vaše dileme s področja DDV, dohodnine, davka od dohodka pravnih oseb, davčnega postopka kot tudi s področja statusnih preoblikovanj, ki se vam pojavljajo pri opravljanju vaše dejavnosti.
  • Svetovanje Mitje Premrl bo v sredo, 18. 10. 2017 ob 8. uri v prostorih OOZ Sežana. Je davčni in pravni strokovnjak iz podjetja Taxa d.o.o. iz Ajdovščine in svetuje iz področij: davkov, financ, prenosa in preoblikovanja podjetij.
  • Svetovanje Janje Novoselc, bo v torek, 24. 10. 2017 ob 9. uri v prostorih OOZ Sežana. Deležni boste marketinškega strokovnega svetovanja.

  • Svetovanje Janje Novoselc, bo v torek, 14. 11. 2017 ob 9. uri v prostorih OOZ Sežana. Deležni boste marketinškega strokovnega svetovanja.

  • Individualno pravno svetovanje bo v torek, 03.10.2017  ob 18. uri v prostorih OOZ Sežana.
  • Individualno pravno svetovanje bo v torek, 07.11.2017  ob 18. uri v prostorih OOZ Sežana.
  • Svetovanje Blaža Radujko iz podjetja Praksa d.o.o. s področja gospodarskega, davčnega, civilnega in upravnega prava – po dogovoru.

Dodatne informacije: Klementina Križman 05 620 28 50 ali klemenitna.krizman@ozs.si

Program se izvaja v okviru pogodbenih aktivnosti o sofinanciranju projektov pospeševanja malega gospodarstva OOZ Sežana iz sredstev Občin Sežana, Komen in Hrpelje-Kozina.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice na spletni strani OOZ Sežana. Vabljeni.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!