Katalog

PODELITEV JUBILEJNIH IN POSEBNIH PRIZNANJ TER SREČANJE OBRTNIKOV IN PODJETNIKOV KRASA IN BRKINOV Z ŽUPANI

| 1. 12. 2017

Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana vsako leto svojim članom podeli jubilejna priznanja za 10, 20, 30, 40 in letos tudi 70 let uspešnega poslovanja v obrti in podjetništvu, podeljena so bila tudi častna odlikovanja in priznanja, z namenom nagrajevanja in nadaljnje spodbude, kot zahvalo za aktivno udejstvovanje in delovanje v zbornici ter za dosežke na področju razvoja v obrti in podjetništvu. Letos smo v sodelovanju z Občino Komen, prireditev organizirali v petek, 24.11.2017, v Zadružnem domu v Štanjelu, kjer smo podelili kar 38 priznanj.

Ob praznovanju jubilejev je vedno priložnost, da se ozremo nazaj, ocenimo opravljeno delo in pogledamo v prihodnost ter si zastavimo nove cilje. OOZ Sežana je ponosna na vsakega člana, obrtnika in podjetnika, ki svojo obrtniško in podjetniško pot začrta s ciljem nadaljnjega razvoja, zato v okviru možnosti, članom pomagamo skozi ustrezna strokovna svetovanja, izobraževanja, z raznimi promocijskimi aktivnostmi. Tudi v programu dela za leto 2018 smo si zadali, da bomo še naprej strokovno pomagali pri vsakodnevnih izzivih, s katerimi se pri svojem delu srečujejo obrtniki in podjetniki. S podporo lokalne politike bomo lahko ustvarili trajnostno blaginjo, ki bo podlaga za dvig kakovosti življenja vseh naših ljudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V zadnjih letih so obrtniki in podjetniki pokazali, kakšen preobrat je možno narediti. Seveda pa to ni mogoče brez podpore lokalne oblasti in politične stabilnosti, katera ima pred očmi predvsem dobrobit ljudi, gospodarskih subjektov in celotne družbe, ob tem pa hkrati spodbuja sodelovanje, dialog in usmerjenost v razvoj.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za 10 let uspešnega dela v obrti in podjetništvu so zahvalo prejeli: ADEN d.o.o. – Grafično tržno projektiranje in okoljevarstveno svetovanje, Hlad Adrijano s.p. – Avtomehanika, KA 70, – prašno barvanje, d.o.o., Kekič Vladimir s.p. – Prevoz blaga, KERN, – Orodjarske tehnologije d.o.o., Ravnik Jure s.p. – Ravnik transport, SPRINTER 5 – Proizvodnja jader d.o.o., Tašič Matjaž s.p. – CNC servis team strojna mehanika, TERVAK – Trgovina in posredništvo d.o.o., Volčič Simon s.p. – Frizerstvo in Zalar Polonca s.p. – Papirna galanterija

Za 20 let uspešnega dela v obrti in podjetništvu so zahvalo prejeli: Berce Matjaž s.p. – Avtoprevozništvo, trgovina in storitve, CITRO avto trgovina z avtomobili d.o.o., Gašperšič Andreja s.p. – Šiviljstvo Andreja, Gerželj Gorazd s.p. – GINST – strojne instalacije, Gomezel Inge s.p. – Računovodstvo – informiranje in svetovanje, Mahnič Dušan s.p. – elektroinštalaterstvo, Malovec Valter s.p. – Gostilna in mesnica Malovec, Pangos Stanislav s.p. – PROMONT, Pisani Lea s.p. – Izobraževanje in svetovanje in Svetina Aleksander s.p. – Kamnoseštvo.

Za 30 let uspešnega dela v obrti in podjetništvu so zahvalo prejeli: Furlan Valter s.p. – Kovaštvo Furlan, Kravanja Igor s.p. – AIK audio video inženiring, GODINA – Gradbeništvo in druge storitve d.o.o. ter Vulkanizacija Miran in Aleš Hrvatič.

Za 40 let uspešnega dela v obrti in podjetništvu sto zahvalo prejela: TRANSPORT Cerkvenik, – Prevozne storitve, d.o.o. in ZEGA podjetje za servisiranje vozil, storitve, trgovino in turizem d.o.o.

Za 70 let uspešnega dela v obrti in podjetništvu je zahvalo prejel: MARMOR, podjetje za pridobivanje in obdelavo naravnega kamna Sežana, d.d..

Posebno pisno priznanje za aktivno delo v zborničnem sistemu je šlo v roke Elmar elektroinštalacije Marko Svetina s.p..

 

Priznanje za kakovost izdelkov, storitev in inovatorske dosežke v obratovalnicah in podjetjih je prejelo kar sedem nagrajencev. In sicer: AH MULTIMEDIJA, Alen Hrvatin s.p. iz Materije; Štolfa, gradbeno podjetje, d.o.o.; Mizarstvo in sodarstvo Marjan Mrevlje s.p.; Muha Andrej s.p. Gostilna Muha; Skok Blu, proizvodnja, storitve in trgovina, d.o.o.; Ključavničarstvo in pasarstvo Ivo Marić s.p. in Svetina Primož s.p. Svetina – avtoličarstvo in avtokleparstvo.

Posebna častno priznanje OOZ Sežana pa je pripadalo podjetju VINAKRAS z.o.o. Sežana, in sicer za dobro medsebojno sodelovanje in utrjevanje različnih oblik poslovnega povezovanja.

Spoštovani jubilanti in prejemniki priznanj, ste sinonim za inovativnost, prodornost, pogum in uspeh. Iskrene čestitke za vaše izjemne dosežke in zahvala, da skupaj soustvarjamo prihodnost, v kateri vsi z veseljem sobivamo. Sodelujemo.

Zahvala Občini Divača, Hrpelje – Kozina, Komen in Občini Sežana, ki so nas pri izpeljavi prireditve tudi finančno podprle.

OOZ Sežana

Tags:

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!