Katalog

Kosovelov dom Sežana – Z darilnimi boni podarjam ti kultURICE

| 12. 12. 2017

Če želite koga razveseliti z obiskom prireditve v Kosovelovem domu Sežana, mu tako lahko podarite darilni bon, s katerim si bo lahko pridobil vstopnico po svoji želji izbran ogled kateregakoli filma, predstave ali drugega plačljivega dogodka.

Nakup darilnih bonov je mogoč v vrednosti 3,50 evrov (v vrednosti vstopnice za film v okviru programa Kino Kino), v vrednosti 10 evrov in v vrednosti 15 evrov. Darilni boni so vnovčljivi v roku enega leta od datuma nakupa, ki bo naveden na darilnem bonu. Darilni bon je potrebno izkoristiti v celoti. KDS ostanka gotovine ne vrača.

V decembru je na blagajni Kosovelovega doma mogoče kupiti DVDja s serijo sedmih kratkih animiranih filmov KOYAA IN NAGAJIVI PREDMETI in dokumentarni film Živijo, Koyaa!

Člani OOZ Sežana s kartico Mozaik podjetnih lahko koristijo 10% popust na sledeče predstave:

  • Rok Vilčnik rokgre – TARZAN (komedija) v ponedeljek, 8. januar 2018, ob 20. uri

  • Peter Quilter – GLORIOUS! – (glasbeno–plesni komedija) v torek, 23. januarja 2018, ob 20. uri 

Svetovno uspešna glasbena komedija Glorious, ki je nastala po sodobnem besedilu britanskega dramatika Petra Quilterja
(2005), temelji na resnični zgodbi najverjetneje najslabše sopranistke vseh časov, Florence Foster Jenkins (1868–1944). Florence
je vse življenje sanjala o tem, da bi postala operna pevka, čeprav ni imela ne talenta niti pevske izobrazbe. Odštekana glasbena komedija, ki proizvaja »salve smeha in na tone sproščenega vzdušja«, je nastala z združenimi močmi ansamblov mariborske Drame in Opere.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!