IZOBRAŽEVANJE, VEZANO NA NOVOSTI, KI JIH PRINAŠA NOVI GRADBENI ZAKON

| 6. 2. 2018

Na sedežu OOZ Sežana bomo 12. aprila 2018, ob 13. uri, organizirali izobraževanje o novostih, ki jih prinaša novi Gradbeni Zakon. 

Gradbeni zakon na novo ureja področje gradnje, kar zajema: projektiranje, dovoljevanje graditev, uporabo in nadzorovanje (inšpekcije gradnje) gradnje. Zakon vsebuje tudi poglavje o postopku legalizacije nezakonitih gradenj.
Predavanje bo specifično na podlagi sprememb Zakona in vpliv na sklepanje pogodb.

PREDAVATELJICA, Avrelija Barle – odvetnica, ki se ukvarja samo z gradbenim pravom, to je: s svetovanjem s področja gradbenih investicij, s pripravo gradbenih in drugih izvajalskih pogodb, z zastopanjem strank v upravnih postopkih za pridobitev gradbenega dovoljenja in ostalih odločb, ki se izdajajo v z vezi z gradnjo ter z zastopanjem strank v sporih v zvezi z gradnjo, bo predstavila ključne določbe novega zakona.
Pred odprtjem odvetniške pisarne je bila zaposlena kot vodja pravnih služb v takratnih velikih gradbenih družbah, zaradi specifičnega področja prava se je izobraževala tudi v tujini, na seminarjih s področja gradbeništva, zlasti za pripravo pogodb z uporabo FIDIC klavzul in za svetovanje s tega področja.

KOTIZACIJA: cena predavanja je 92,00 EUR (+ DDV). Za člane Območno obrtno-podjetniških zbornic in njihove zaposlene znaša 52,00 EUR (+ DDV); za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša cena 32,00 EUR (+ DDV). Za nečlane pa znaša 72,00 EUR (+ DDV). Po članskih cenah se lahko prijavi ena oseba.

Srečanja izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen.
INFORMACIJE: Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.
INFORMACIJE: Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Tags:

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!