PODJETNIŠKI PORTRET MESECA: KAMNOSEŠTVO RAŽEM, STORITVE IN TRGOVINA, d.o.o. – Divača

| 9. 2. 2018

Kamnoseštvo Ražem, storitve in trgovina, d.o.o. – Divača

Kakšna je vaša formula za uspeh?
Formula za uspeh v našem podjetju je predanost k delu katerega opravljaš, poslušanje želja strank in s strokovnostjo zaposlenih v podjetju dobiti kvalitetno obojestransko zadovoljstvo. Zavedamo se, da obstojnost in vrednost izdelkov iz naravnega kamna je danes pri nas in v svetu močno cenjena.

 

Kaj je pri vašem delu najbolj pomembno?
Zadovoljstvo strank v naše zaupanje pri strokovnem svetovanju in opravljenem delu. Stranka je pri nas najbolj pomembna in z njenimi željami in našim delom želimo dobiti zadovoljno stranko. Pomembno je tudi, da se zaposleni v podjetju počutijo dobro in da imajo zaupanje v podjetje, kar
pripomore k boljšemu delu in pristopu do strank na najvišjem nivoju.

S čim se vaše podjetje ukvarja?
Naše podjetje se ukvarja z obdelavo naravnega kamna (granita in marmorja). Imamo svojo proizvodnjo in razstavni prostor, kjer si je mogoče ogledati vse vrste kamnov, obdelav ter končnih izdelkov. Strankam z obsežnim gradivom, vzorci in svetovanjem pomagamo pri izbiri izdelkov. Naš proizvodni program so nagrobni spomeniki, zunanje in notranje police, stopnice, tlaki, kuhinjski in kopalniški pulti, oprema poslovnih prostorov (gostilne, banke, trgovine,..), jerte , korita, balkonska obroba,..
Nudimo različne obdelave :ročno in strojno štokanje, špičenje poliranje, polkrožne in krožne obdelave. Izvajamo tudi popravila nagrobnih spomenikov. Poleg tega vam izdelke tudi dostavimo in montiramo.

 

Imate vzornika v vašem poslu?
Vzornikov v bistvu nimamo, delo že vrsto let opravljamo po lastni zamisli in interni strategiji.

Kaj je bila vaša največja napaka?
Mogoče je bila naša največja napaka, da se nismo že prej preselili v nove poslovne prostore v Divači in da smo bili preveč previdni pred »upajmo« že minulo krizo.

Kje se vidite čez deset let?
Čez 10 let se vidimo natančno tukaj kjer smo, z istim kolektivom z dobrimi odnosi in pogoji dela, da bodo zaposleni svoje delo opravljali z veseljem in poslovno bomo strmeli k profesionalnemu delu in se največji meri prilagajali željam strank.

Ste že uporabili in prihranili s Kartico Mozaik podjetnih?
Da, uporabljamo jo za pri zavarovanju.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Podjetniški portret meseca


Jaz tebi!