Delavnica osnove ličenja – 23. april 2018

| 4. 4. 2018

Lepota je hrana za dušo. Je tista, ki razkriva našo dušo in nas vodi v stik s srcem. Lepota ni pogojena s starostjo vendar z odnosom, ki ga imamo do sebe. Tako kot v umetnosti tudi v življenju in enako je pri ličenju.

Ženske imamo srečo, da lahko z ličili marsikaj poudarimo, lahko pa tudi kaj prikrijemo. Osvojite osnove ličenja, naučite se pravilnih tehnik ličenja in spoznajte skrivnosti profesionalnih make-up mojstrov z vizažistko Barbaro Husu. Preverite, kakšne trike lahko uporabimo, da polepšamo svoj videz.

V ta namen bomo na OOZ Sežana organizirali DELAVNICO LIČENJA, in sicer:

  •    v ponedeljek, 23. aprila 2018, ob 14. uri

4 urno delavnico bo vodila Barbara Husu, ki se profesionalno z ličenjem ukvarja že osemnajst let. Opravila je več make up tečajev tako doma kot tudi v tujini (Milano, Pariz) in uspešno zaključila verificirano šolanje za vizažista. Ličila že veliko znanih slovenskih obrazov, sodelovala na različnih projektih, modnih revijah, snemanjih, televiziji. Sodeluje s profesionalnimi fotografi, modnimi časopisi in kot glavna maskerka pri tv oddaji Ambienti na Rtv Slovenija. Je lastnica Make up studia Lepa.si v Kopru, kjer izvaja različne make up tečaje in certificirano izobraževanje za vizažiste. Strankam nudi profesionalna ličila Cinecitta make up, katere tudi sama uporablja pri delu.

Na delavnici boste pridobili:

  •  praktično znanje o tem, kako z ličili najbolje poudarite svoje prednosti in prikrijete pomanjkljivosti (koža,klasifikacija barvnega tipa, pomen temnih in svetlih barv, kako izbrati pravi odtenek tekoče podlage, pomen ličil)
  •   znanje, da si sami izdelate make-up (formula ličenja)
  •   nasvete glede načina ličenja, ki bo ustrezalo prav vam in
  •  novo dojemanje in razumevanje postopka ličenja za prekrasen videz ter
  •   10% POPUST za nakup visokokakovostne kozmetike Cinecitta make up

Delavnice izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen.

KOTIZACIJA: cena delavnice je 100,00 EUR na osebo. Za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša 60,00 EUR. Po članski ceni se lahko prijavi ena oseba. Za vse ostale je cena delavnice 80,00 EUR.


INFORMACIJE IN PRIJAVE: zaradi individualnega pristopa je število prijav omejeno. Prijave zbiramo do 22.4.2018 na telefonsko številko 05 730 00 60 ali pa se prijavite preko spletne strani OOZ Sežana. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Frizerstvo in kozmetika, Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!