Premagovanje stresa na delovnem mestu in tehnike sproščanja

| 9. 4. 2018

Misli polne skrbi, slab spanec, bolečine v mišicah, občutek preobremenjenosti, slabo počutje… Vse to so sporočila vašega telesa, da morate nekaj spremeniti in se sprostiti! Dolgotrajna preobremenjenost
lahko namreč privede do telesnih in duševnih bolezni. Sproščate se lahko na različne načine. Nekaterim zadostuje izvajanje različnih aktivnosti, ki jih imajo radi (športne aktivnosti, hobiji, druženje …).

Znanstveno dokazano pa je, da se lahko učinkovito sprostite tudi 25. 4. 2018 ob 15. uri s tehnikami sproščanja, ki vam z rednim izvajanjem prinašajo številne pozitivne učinke na telesno in duševno zdravje.

Na sedežu OOZ Sežana bomo 25. aprila 2018, ob 15. uri organizirali delavnico o premagovanju stresa na delovnem mestu in spoznavali TEHNIKE SPROŠČANJA.

Preizkusili boste tri različne tehnike sproščanja. Tako boste lahko za samostojno izvajanje izbrali tisto, ki vam najbolj ustreza. Sproščanja se boste učili s pomočjo dihalnih vaj, postopnega mišičnega
sproščanja in vizualizacije pomirjujočega kraja.

Seznanili se boste s teoretično osnovo, prednostmi, omejitvami in priporočili za varno in čim bolj učinkovito samostojno vadbo.

Delavnica obsega enkratno srečanje, ki traja 90 minut. Udeležite se je lahko vsi, ki bi se rad spoznali s tehnikami sproščanja in pridobili praktično izkušnjo izvajanja le teh. Delavnico vodi univerzitetna
diplomirana psihologinja Ela Brecelj.

Delavnica je brezplačna. 

INFORMACIJE IN PRIJAVE: Prijave zbiramo do 23.4.2018 na telefonsko številko 05 730 00 60 ali pa preko spletne strani OOZ Sežana. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!