Novi Fi=Po – Finančni pomočnik, prilagojen sodobnim trendom

| 15. 5. 2018

AJPES je zbirko finančnih podatkov Fi=Po prenovil, tako vsebinsko kot oblikovno. Novi Fi=Po Finančni pomočnik združuje na enem mestu vse, kar morate vedeti o poslovanju poslovnih subjektov. Prilagojen je tudi uporabi prek mobilnih naprav, saj se zavedajo, da ključne informacije potrebujete vedno in povsod.
Hitri pregled subjekta omogoča, da se s podjetjem seznanite v manj kot minuti, enostavno in na podlagi najbolj točnih podatkov, vključno z novim kazalnikom tveganja pri poslovanju. Naročniki lahko poljubno število subjektov dodate med spremljana podjetja in si zagotovite, da ste dnevno obveščeni o  spremembah podatkov pri njih.
Obstoječi eOpomnik je namreč vključen v polni dostop Fi=Po. Fi=Po Finančni pomočnik ostaja  analitično orodje, uporabno takrat, ko želite podrobneje preveriti vse informacije o poslovnem subjektu: od zgodovine njegovega poslovanja od leta 1994 dalje, kdo so ključne osebe v podjetju  in kje nastopajo, do podrobnih finančnih podatkov in kazalnikov, podatkov o prejemkih in blokadah na TRR in  insolventnih postopkih.
Podjetja lahko po novem analizirate z drugimi v okviru TOP 3 primerjave z največjimi konkurenti ali s subjekti po vaši izbiri, pozicioniranja v okviru dejavnosti in/ali geografske enote, še naprej pa vam Fi=Po omogoča tudi zbirne ali agregirane podatke za analizo dejavnosti, občine, regije ali celotnega slovenskega gospodarstva.
Cenik Fi=Po za letni dostop je 285,00 EUR brez DDV, za enkratni vpogled za 24 ur za en izbrani subjekt pa 15,00 EUR brez DDV.
Vir: AJPES

Rezultat iskanja slik za finančni pomočnik

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice


Jaz tebi!