Začetni in nadaljevalni tečaj italijanskega jezika

| 8. 6. 2018

Tečaj italijanščine kakor začetni tudi nadaljevalni je potekal od septembra 2017 do aprila 2018 v sproščenem vzdušju in hkrati intenzivno, tako da je
bilo učenje v izziv in sprostitev, pogovor pa z učitlejico Eldo Jercog bolj spontan.


Z učinkovitimi tečaji italijanščine so obrtniki in podjetniki postali samozavestnejši pri razumevanju pogovornega jezika v preprostih situacijah, razumevanje preprostih pisanih besedil in ustnega komuniciranja v nižjih stopnjah, do usposobitve za govorno sporazumevanje v praktično vseh vsakdanjih situacijah, za vsakdanje pisno sporazumevanje ter razvijanje spretnosti pripovedovanja v višjih stopnjah. Cilj osvežitvenih tečajev
je razvijanje poslovnega izražanja na samozavestno uporabo jezika tudi na poslovnem področju.

Tečaja v letu 2018 sta potekala na dveh različnih stopnjah – prva stopnja je poudarek na učenju slovnice in spoznavanju besednjaka, konverzacija pa je namenjena utrjevanju pridobljenega znanja skozi diskusijo.

Druga stopnja je pa poudarek na poslovni italijanščini na poslovnih srečanjih, kako komunicirati po telefonu in pisno, kako narediti ali prejeti, kulturne posebnosti v poslovnih odnosih, kako opisati produkt in podobno.

Rdeča nit Eldinih predavanj je criceto Sergio al Cappucino in gita.

Tečaji so bili izvedeni v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!