Predstavitev na »Ulici obrti in podjetništva« ob prazniku Občine Sežana

| 5. 7. 2018

Prireditve ob letošnjem prazniku Občine Sežana bodo potekale 24. – 25. avgusta 2018.

Vabimo obrtnike in podjetnike, da izkoristite priložnost in se predstavite na »Ulici obrti in podjetništva«, in sicer v soboto 25. avgusta 2018 s pričetkom ob 14. uri.
Novost preteklih praznikov, predstavitev podjetnikov in obrtnikov Krasa na »Ulici obrti in podjetništva«, je bila zelo dobro sprejeta. Obiskovalci so predstavitev pohvalili, zadovoljna pa je bila tudi večina udeležencev. Prav zaradi vseh teh pozitivnih odzivov, bomo predstavitev pripravili tudi letos. Udeležijo se jo lahko podjetniki in obrtniki štirih kraških občin. Vabimo obrtnike in podjetnike, da izkoristite priložnost
predstavitve vaših izdelkov, storitev ter novosti za vaše kupce na prazniku Občine Sežana in sicer v soboto 25. avgusta 2018 od 14. ure dalje. Pristojbina za udeležbo znaša 20,00 € za posameznega obrtnika ali podjetnika.

Udeleženci lahko za predstavitev uporabite eno izmed spodaj navedenih možnosti:
• prazen prostor (asfaltna površina) v velikosti 2×2 – brezplačno
• zložljiva stojnica – brezplačno
• zaprta stojnica (3×2) – 150 € (v primeru vsaj 5 najetih stojnic).

To je priložnost in izziv za predstavitev, prodajo, druženje, promocijo obrtnikov in podjetnikov, za povezovanje in za sklepanje novih poslovnih vezi. Dogodek bo oglaševan preko različnih medijev.

 

 

 

Zainteresirane za predstavitev na prazniku Občine Sežana vabimo, da se prijavijo do 31. julija 2018. Za dodatne informacije lahko pokličete Klementino Križman na OOZ Sežana, 05 620 28 50 ali 031/354-367.

Tags:

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Sejmi in poslovna srečanja, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!