STEKLARSTVO TULEK, TULEK IDRIZ s.p. – Predstavitev jubilanta 2018

| 7. 8. 2018

Podjetje STEKLARSTVO TULEK je ustanovil moj oče Irfan Tulek leta 1968 v Sežani, katerega sem leta 2001 prevzel – Idriz Tulek s.p..

V letošnjem letu obeležujemo častitljivih 50 let tradicije v brušenju, graviranju in poliranju ravnega stekla, kar je tudi naša osnovna dejavnost.


Skozi čas in nove tržne zahteve smo se dodatno izobraževali, širili dejavnost in nadgrajevali našo ponudbo, da bi vedno zadržali visoko kakovost naših izdelkov ter dela samega. Ukvarjamo se tudi z razrezom steklenih plošč na želene dimenzije in oblike, z brušenjem, s peskanjem, z graviranjem, z barvanjem stekla, z oblikovanjem in obdelovanjem ogledal, z unikatnim izdelovanjem vitražev in z uokvirjanjem slik. Za naše stranke izbiramo samo kvalitetna stekla, zato se v naši ponudbi nahajajo tudi termo izolacijska stekla, termo izolacijska stekla polnjena s plinom za toplotno ali za zvočno izolacijo, fazetirana stekla, varnostna stekla,
kaljena stekla, ognjevarna stekla in pohodna stekla. Naši končni izdelki so od vgrajenega stavbnega pohištva do unikatnih
in umetniških graviranih vitražev oziroma ogledal. Skratka naše delo zajema vse kar lahko naredimo iz ravnega stekla in si naše stranke zaželijo.


Veliko let smo bili glavni dobavitelj stekla za Aluminij Komen, kot za gradbena podjetja Primorje, Stavbenik in SCT. Na žalost so vsa ta podjetja klavrno končala.


Posledično smo bili primorani sprejeti nove odločitve in se preusmeriti na druga področja steklarstva. Posvetili smo se takratnim zahtevam trga, predvsem željam potencialnih strank, katere so imele že izoblikovane zahteve in so točno vedele kaj želijo.
Osredotočili smo se na unikatne, umetnostne, drugačne in izstopajoče gravirane izdelke iz stekla ter ogledal.


Dodatna znanja in izobraževanja smo si pridobili na največjih steklarskih sejmih v Evropi, kjer smo si vzpostavili mrežo dobaviteljev vrhunske steklarske opreme in materialov. V našem podjetju se zavedamo, da je poleg kvalitetnih materialov stekla zelo pomembna tudi dostava in montaža oziroma vgradnja naših izdelkov. Zato dostavo in montažo pretežno opravljamo sami oziroma sodelujemo z izbranim partnerjem, kateri prav tako zagotavlja kakovostno storitev.


V naše delo vključujemo strokovnost, svetovanje, upoštevamo vse želje in zahteve naših strank, za vsako situacijo iščemo optimalne rešitve na kraju samem, kar se tiče zasteklitve, od zaprtje hiše z okni, vrati, nadstreški do intimnih prostorov kopalnic in spalnic.


Svojemu delu smo predani, posvetimo vso pozornost detajlom, saj delo s steklom zahteva izjemno natančnost in potrpežljivost ter odgovornost. Naši izdelki predstavljajo našo kvaliteto in našo strokovnost ter za vsemi našimi deli stojimo že 50 let.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!