Klepetalnice  – Skupaj dogovorimo več

| 16. 8. 2018

Želja Obrtno-podjetniške zbornice Sežana je postati središče podjetništva … pa ne samo to. Postala naj bi prostor za druženje in izmenjavo idej, mnenj, nasvetov … prostor, kjer bi vsi podjetniki pridobili informacije z različnih področij. Želimo nuditi storitve, ki jih podjetniki potrebujejo pri vsakdanjem delu, reševanju svojih dilem, izzivov in drugih potreb, zato je prav, da pobližje spoznamo želje in potrebe vseh podjetnikov.

In prav to, kakšne so vaše želje, potrebe in kako vam zbornica lahko pomaga, želimo ugotoviti tudi s pomočjo druženja in klepeta.

V ta namen bomo nadaljevali tudi letos s Klepetalnicami, zato ste vsako tretjo sredo v mesecu, ob 18. uri, vabljeni v prostore OOZ Sežana.

03oktobra 2018 ob 18. uri bomo zaklepetali v prvo uro Klepetalnice –Skupaj dogovorimo več! Vabljeni vsi, ki želite proaktivno sodelovati s svojim bogatim znanjem in izkušnjami. Prvo srečanje bo vodila Lea Pisani na temo o kulturi oblačenja.

Klepetalnice so namenjene skupnemu spremljanju dogajanju okoli nas, dogajanju na področju zakonodaje, zaposlovanja, davčnih obvez, kreditov v bankah, pa tudi o dobrem počutju, lepoti in zdravju bomo govorili. 

Možnosti je veliko! Vabljeni, da se nam pridružite na FB OOZ Sežana v skupino klepetalnice.

Namen Klepetalnic je torej mreženje obrtnikov in podjetnikov. V sproščenem klepetu bomo naprej obravnavali določeno strokovno tematiko, ki se veže na poslovno dejavnost s primeri iz prakse. Teme bodo zanimive in raznolike saj bomo izmenjali poslovne informacije, poslovna, davčna, kadrovska, pravna tudi računovodska znanja … navezovali poslovne stike in se povezovali.. Vsak od udeležencev bo aktivno udeležen v razpravi s svojimi izkušnjami in vprašanji, zato verjamemo, da bo našel nekaj zase.

Srečanja izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen.

INFORMACIJE: Klepetalnice so brezplačne. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!