Na 2. zboru sekcije računovodskih in knjigovodskih servisov OOZ Sežana v ospredju vprašanje: ZAKAJ IZBRATI RAČUNOVODSKI SERVIS IZMED NAŠIH ČLANOV?

| 24. 10. 2018

Sedemnajstega septembra smo se člani sekcije računovodskih in knjigovodskih servisov pri OOZ Sežana zbrali na drugem zboru in po opravljenem uvodnem formalnem delu volitve članov upravnega odbora, ki ga sestavljajo Marko Broder, Daniela Roj, Danijela Brcar in Katja Uran Flajban ter Vesna Matevljič, ki sem bila izglasovana tudi za predsednico sekcije, razpravljali o strokovnem povezovanju članov, določitvi letnih dogodkov in predvsem diferenciaciji članov sekcije na trgu.

Računovodske in knjigovodske servise ter posledično naše stranke čakajo z novim letom spremembe na področju DDV-ja, pojavlja pa se tudi dileme o učinkoviti komunikaciji med servisi in strankami, zato se bomo ob koncu leta in v začetku novega usmerili predvsem na organizacijo seminarjev z omenjenih področij.

Pri nastopu sekcije na trgu pa smo člani v ospredje postavili dejstvo, da je naša prednost v znanju in v povezovanju nikakor pa ne v tekmi za nižjo ceno storitev, kar je postal skoraj prevladujoč kriterij za izbiro računovodskega servisa.

Dejstvo je, da računovodski oz. knjigovodski servis, katerega konkurenčna prednost je predvsem nizka cena, skoraj zagotovo pomeni tudi nižjo kvaliteto in nizko dodano vrednost za stranko, saj ta ne prejme takšne strokovne podpore kot od servisa, ki vlaga v svoje znanje in izkušnje ter zaposlene, kar pa seveda pomeni višje stroške. Prav zato pri članih sekcije, ki so navedeni na spletni strani OOZ Sežana, morda ne boste dobili velikega popusta, zagotovo pa zanesljivo podporo vaši dejavnosti in kvalitetne računovodske storitve.
Vesna Matevljič

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Računovodstvo in knjigovodstvo, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!