Predstavitev jubilantov – 40 let- Zega d.o.o.

| 24. 10. 2018

ZEGA podjetje za servisiranje vozil, storitve, trgovino in turizem d.o.o., Gorjansko Marijan Zega se je zelo zgodaj navdušil nad vozili Alfa Romeo. Kot uveljavljeni avtomehanik je svojo mehanično delavnico leta 1985 specializiral za vozila Alfa Romeo. Isto leto nam je takratni ekskluzivni uvoznik za Jugoslavijo Avtomontaža Ljubljana predal naziv “Pooblaščeni serviser in Prodajalec vozil Alfa Romeo”. To štejemo kot prelomnico v našem poslovnem življenju in kot najvišje odličje oz. priznanje za naše delo.

Pripadnost določeni znamki avtomobila nas je usmerjala po začrtani poti, katera nas je kot družino povezala in navduševala. Pridobivali smo strokovna specialistična znanja, kar nam je omogočalo, da smo izstopali na tržišču. Prerasli smo v družinsko podjetje.

Rezultat iskanja slik za zega d.o.o.

Takratne zahteve, novosti in spremembe na avtomobilskem trgu so narekovale širitev in posodobitev. Zato smo leta 1990 zgradili sodobno delavnico, povečali razstavni salon in odprli bife ter se tako popolnoma in celostno posvetili našim zvestim strankam znamke Alfa Romeo.

Specializirani smo za prodajo in servisiranje vozil Alfa Romeo, katera je osnovna dejavnost, vendar se ukvarjamo s servisiranjem vseh znamk vozil. Opravljamo tudi zavrovalniške posle, ličarka in kleparska popravila. Sodelujemo s TŠC Nova Gorica in dijakom omogočamo praktično izobraževanje v programih mehaničnih popravil in mehatronike. Spodbujamo in usposabljamo mlad kader ter delimo z njimi naša dolgoletna znanja, zato zaposlujemo danes že sedem ljudi.

Rezultat iskanja slik za zega d.o.o.

Zelo smo dejavni tudi v Kluba Kraški Gadje, v katerega smo včlanjeni lastniki in ljubitelji vozil Alfa Romeo. Leta 2012 smo se vpisali v knjigo Guinnessov rekordov, saj je 526 vozil Alfa Romeo vozilo v neprekinjeni vrsti.
Zagnanost in odločnost nam je omogočila širitev, da smo 01. aprila 2017 postali pooblaščeni serviser in Prodajalec vozil Fiat.
Dne 01.aprila 2017 smo postali tudi Pooblaščeni serviser in podajalec vozil Fiat, saj smo pridobili dodatna strokovna znanja in tako razširili dejavnost na druga vozila.

Rezultat iskanja slik za zega d.o.o.

Svojim strankam se posvečamo celostno že 40 let in zanje opravljamo strokovne storitve. Poskrbimo, da se vsi obiskovalci iz naše delavnice in salona odpeljejo zadovoljni ter varno. Vabljeni, da nas obiščete na: Zega d.o.o., Gorjansko 1, 6223 Komen.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!