Z novo kartico mozaik podjetnih do ugodnosti za ožje družinske člane in zaposlene

| 22. 11. 2018

Do ugodnosti lahko sedaj dostopa tudi vaša »poslovna družina«. Poslovni kartici tisočerih ugodnosti Mozaik podjetnih, se je pridružila še osebna kartica Mozaik podjetnih Diners club. Osebna kartica je kartica za fizične osebe in je namenjena
vašim ožjim družinskim članom in zaposlenim. Z novo kartico so tudi njim postale dosegljive ugodnosti Mozaika podjetnih za osebne kartice, kakor tudi Dinersove ugodnosti. Obrtno-podjetniška zbornice Slovenije je zelo aktivna na področju družinskega podjetništva.

Slednje pomeni, da je njena pozornost usmerjena tako na zbornične člane, kakor tudi na njihove ožje družinske člane ter zaposlene. Gre za t.i. osebno kartico, katero lahko po priporočilu člana pridobijo njegovi ožji družinski člani in zaposleni. Kot družinski člani so mišljeni partnerji ter otroci, zaposleni pa delavci v delavnem razmerju, vse dotlej, dokler so  zaposleni pri članu.
Člani zbornice imajo sedaj možnost, da preko članstva svoji poslovni družini omogočijo prihranke, ki so seveda odvisni od potrošnje, a lahko rečemo, da ti lahko znašajo tudi več 100 evrov mesečno, saj prihranki segajo vse do 20 % za  storitve in izdelke kot so npr. naročnina na mobilno telefonijo, električna energija, oblačila, kozmetika, igrače, šolske potrebščine, bela tehnika, varčevanje, počitnice in potovanja itd.

Člani, ki želite priporočiti posameznega ožjega družinskega člana ali zaposlenega, izpolnite prijavnico, ki ste jo od nas prejeli po mailu in jo pošljite na naslov: OZS, Celovška 71, 1000 Ljubljana oz. skenirano pošljite po elektronski pošti  rijavnica@erstecard.si. Prosilca bomo kontaktirali in mu poslali pristopnico.

Prijavnica velja za eno osebo, ki se mora tudi podpisati. Za več pristopnic nas kontaktirajte na mozaik.podjetnih@ozs.si, 080 12 42, nahajajo pa se tudi na www.mozaikpodjetnih.si, kjer prejmete tudi več informacij.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!