»Kako preveriti ali imajo vaše nove poslovne zamisli in inovacije potencial za uspeh«

| 28. 2. 2019
9. aprila bo OOZ Sežana gostila delavnico
»Kako preveriti ali imajo vaše nove poslovne zamisli in inovacije potencial za uspeh«
 
V uvodnem delu delavnice se bodo udeleženci posvetili oblikovanju svojega tipičnega kupca. V nadaljevanju bodo spoznali zelo enostaven a zelo učinkovit postopek s pomočjo katerega bodo ugotavljali česa si trg želi in s čim vse so trenutno soočeni njihovi potencialni kupci. Ugotovili bodo kje na trgu so področja, kjer se da uspeti, na kaj pa je potrebno paziti. Zadnji del delavnice pa bomo posvetili oblikovanju učinkoviti predstavitev inovaciji in drugih zamisli. Delavnica bo zelo interaktivna in praktična, namreč vso novo znanje udeleženci nemudoma (že na delavnici) preizkusijo v praksi.
Udeleženci bodo po delavnici:
• imeli bolje opredeljenega tipičnega kupca,
• znali potencialnim kupcem postavljati vprašanja, ki prinesejo resnično uporabne podatke za nadgradnjo njihovih idej,
• znali predstaviti svoj produkt na način, ki je zanimiv za kupce.
Delavnica je primerna tako za podjetnike začetnike kot tudi za tiste, ki so že dolgo na trgu. Pomembno je le, da udeleženec pride na delavnico z določeno poslovno idejo, ki je še ni uresničil ali pa je morda realizacijo že začel, vendar s trenutnimi rezultati še ni zadovoljen.
 
O izvajalcu delavnice:
Delavnico bo vodil Tomaž Stritar, izkušen podjetniški mentor, ki je pomagal že mnogim uresničiti poslovni ideje. Vsakodnevno se srečuje z ljudmi, ki želijo zagnati svoj posel, zato zelo dobro pozna pasti uresničevanja poslovnih idej. Njegovih delavnic in predavanj se je udeležilo že preko 5000 udeležencev iz Slovenije in iz tujine.
 
Izobraževanje izvajamo v okviru Programa za pospeševanje malega gospodarstva Občine Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina in Komen.
 
INFORMACIJE IN PRIJAVE: Prijave zbiramo do 5.4.2019 na telefonsko številko 05 730 00 60 ali pa preko spletne strani OOZ Sežana. Kontaktna oseba je Klementina Križman, telefon: 05 620 28 50 ali klementina.krizman@ozs.si.

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Inovacije, Iz dela zbornice, Izobraževanje


Jaz tebi!