»Kako maksimalno izkoristiti potencial trgovine za večjo prodajo«.

| 3. 10. 2019

OOZ Sežana je za vas pripravila zanimivo izobraževanje, ki bo 24. oktobra ob 17.30 v naših prostorih. Obseg: 4 šolske ure. Vabljeni!

Marko Kotnik je marketing svetovalec, ki svetuje na področju marketinga in prodaje. Delo marketing svetovanja opravlja že več kot deset let, kar mu daje direkten vpogled na situacijo na trgu torej lahko kaj hitro spoznate, kaj na področju marketinga deluje in kaj ne.

Filozofija v marketingu je preprosta, vsaka investicija tako EUR kakor tudi delovnega časa, mora biti pravilno investirana z namenom ustvarjanja večjega prodajnega potenciala. Ampak potrebno je upoštevati  dejstvo, da se marketing aktivnosti v trenutku obiska stranka ne končajo, ampak se v tistem trenutku marketing aktivnosti šele dobro začnejo. Torej kako izkoristiti potenciale, ki jih danes lahko izkoristite brezplačno oziroma z minimalno investicijo, to je glavna tematika predavanj, katerih se boste udeležili.

Na predavanjih boste spoznali kakšen je lahko celovit marketing pristop, s katerim bi lahko vaše podjetje nastopilo na tržišču.

Področja, o katerih bo Marko Kotnik predaval so:

–  kako izkoristiti elemente vsebinskega marketinga
– kako izkoristiti potencial spletni marketinga
– digitalno oglaševanja
– nastop podjetja na socialnih omrežij
– izkoristek klasičnega oglaševanja (radio, TV, časopisi)
– Prodaja na prodajnem mestu
– Kako izkoristiti lokacijo podjetja za povečanje prodaje
– Elementi osebnostnega marketinga
– Affiliate marketing strategije
– Influence marketing
– Sponzoriranje in podpora lokalne skupnosti

Predavanja so podkrepljena z primeri iz prakse, prav tako, pa so predavanja namenjena aktivnemu iskanju rešitev, za posamezne primere udeležencev predavanj.

CENA:

Za nečlane brez ddv
Cena: € 55,00

Za člane drugih OOZ brez ddv
Cena: € 35,00

Za člane OOZ Sežana brez ddv
Cena: € 15,00

 

 

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!