FRIZERSKI SHOW – Spring Salon Portorož MAJ 2019 UGODEN POPUST ZA ČLANE OOZ SEŽANA

| 22. 3. 2019

18. – 19. MAJ 2019      PORTOROŽ, SLOVENIJA KONGRESNI CENTER, HOTELI BERNARDIN
Sredi maja se na slovenski obali obeta privlačen frizerski dogodek, točneje na bernardinskem obrežju, kjer se ponosno nastavlja soncu 5 zvezdični Grand hotel Bernardin z atraktivnim kongresnim centrom.
Sobotni program bo ponudil številne Look&leran seminarje in en ekskluzivni Hands-on tečaj(samo za 6 udeležencev) ter za konec dneva še zabavni del – Sunset after party. Vzporedno s frizerskim dogajanjem pa se bo že od jutranjih ur odvijalo 11. Mednarodno tekmovanje v oblikovanju nohtov, pod okrijem Akademije studio lepota, ki je na tem področju ena najizkušenejših v širši regiji.

Nedelja pa v dopoldanskem terminu za vse obiskovalce prinaša zelo zanimiv in poučen Business seminar z dvema različnima predavanja (digitalni mediji in rešitve ter mali triki, kako izboljšati poslovanje v salonih). Po odmoru za kosilo pa sledi še atraktiven zaključni hair show z odličnimi frizerskimi virtuozi.
Izkoristite prijetno s koristnim in si privoščite lep ter koristen majski vikend na slovenski obali, ki vam bo napolnil baterije in vas obogatil z novimi idejami .

FRIZERSKI DOGODEK Spring SALON Portorož 2019
Organizator sporoča: Samo za člane OOZ Sežana POSEBNA AKCIJA!!!
Ob nakupu za 150,00 eur proizvodov Red Cat, plačate vstopnino za soboto 17.5. samo 60,00 Eur in podarijo vam še Gratis seminar v Portorožu 18.05. s posebnim gostom iz Srbije, večkratnim svetovnim prvakom, Maestrom spenjanja svečanih frizur Slobodanom Šaula. 
Vabljeni!

Letak seminar L 1

Več na: https://revijasalon.si/spring-salon-portoroz-2019/

Poglej si letak: SPRING SALON 2019

Kategorija: Frizerstvo in kozmetika, Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!