Predstavnik obrtnikov in podjetnikov v vladi, g. Franc Vesel bo gost na OOZ Sežana

| 13. 5. 2019

OBRTNIKI IN PODJETNIKI DOBILI SVOJEGA PREDSTAVNIKA V VLADI RS – g. FRANC VESEL BO GOST NA OOZ SEŽANA – SPREJEMAMO PREDLOGE, VPRAŠANJA,…

Vlada Marjana Šarca je na pobudo Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) dne, 28.3.2019 imenovala državnega sekretarja za malo gospodarstvo. To je postal obrtnik Franc Vesel. Obrtniki in podjetniki imamo sedaj svojega predstavnika v Vladi RS.

Franc Vesel prihaja iz obrtniške družine in je tudi sam obrtnik. 30 let se je ukvarjal s predelavo lesa, 14 let je bil predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Ribnica in je tudi član kolegija predsednika OZS. Ker pozna probleme obrtnikov in podjetnikov verjamemo, da jih bo lažje in tudi uspešneje reševal, zato od njega upravičeno pričakujemo, da bo uspešno reševal probleme malega gospodarstva in pomagal pri izboljšanju poslovnega okolja.

Državnega sekretarja, gospoda Franca Vesela, smo povabili na Območno obrtno-podjetniško zbornico Sežana, in sicer v četrtek, 13. junija 2019, ob 17. uri. Na naše povabilo se je že pozitivno odzval.

Ker si želimo z državnim sekretarjem čim bolj konstruktiven pogovor ter od njega pridobiti čim več odgovorov na vprašanja s katerimi se dnevno spopadate, vas naprošamo, da nam svoja vprašanja, predloge in pobude posredujete do 17. maja 2019 na e-naslov KLEMENTINA.KRIZMAN@OZS.SI

 

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice, Zakonodaja


Jaz tebi!