Ugodnosti za člane OOZ Sežana pri dogodkih v organizaciji Kosovelovega doma Sežana

| 13. 5. 2019

Ugodnosti za člane OOZ Sežana pri dogodkih v organizaciji Kosovelovega doma Sežana

Ugodnosti za imetnike kartice MOZAIK PODJETNIH, ki jih lahko koristite v Kosovelovem domu Sežana:

Ponedeljek, 27. maj 2019, ob 20. uri

Prešernovo gledališče Kranj: Ferdinand von Schirach – TEROR

Sodobna drama. Za Gledališki in Briljantni abonma ter izven. Režija: Eduard Miler. Igrajo: Borut Veselko, Miha Rodman, Aljoša Ternovšek, Darja Reichman, Peter Musevski, Vesna Slapar, Ciril Roblek k. g., Judita Polak k. g.

Drama se dogaja v sodni dvorani, v kateri so poleg vojaškega pilota Larsa Kocha (obtoženega za smrt 164 potnikov na letalu) tudi predsednik sodišča, branilec, državna tožilka in dve priči ter seveda tudi gledalci, ki morajo tokrat prevzeti vlogo porotnikov. Prav oni so tisti, ki z glasovanjem odločajo o pilotovi krivdi oziroma nedolžnosti. Med sodnim procesom proti pilotu Larsu Kochu se namreč izkaže, da se je po lastni presoji odločil za manjše število žrtev na račun večjega števila na nogometnem stadionu, kar pa seveda sproža etična vprašanja – koliko pravzaprav šteje življenje posameznika? (Slika: Nada Žgank.)

Predstava traja 100 minut in ima en odmor.

Predstava je zamenjava za napovedano predstavo Pesmi živih mrtvecev.

Vstopnina: parter 18 EUR, balkon 15 EUR; 10 % popusta za abonente Kosovelovega doma Sežana in 10 % popusta za člane OOZ s kartico Mozaik podjetnih.

DODATNA PONUDBA ZA ČLANE OOZ S KARTICO MOZAIK PODJETNIH  KOSOVELOVEGA DOMA SEŽANA Pri oglaševanju v mesečnem Informatorju KDS nudimo popust. Več o tem povprašajte na info@kosovelovdom.si

 

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Iz dela zbornice, Novice, Ugodnosti za člane


Jaz tebi!