»Asertivnost: Kako se učinkovito zavzeti zase”.

| 6. 6. 2019

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno delavnico na temo: Delavnica »Asertivnost: Kako se učinkovito zavzeti zase”.

Delavnica bo v Sežani V TOREK 18.6.2019 ob 10:00 v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana, Kraška ulica 6, 6210 Sežana.

Velik in pogost vzrok za stres v današnjem življenju izvira iz socialnih odnosov. Pogosto se človek ne znajde ali ne zna, kako se zavzeti zase. Asertivnost je veščina, kako se zavzeti zase, zadovoljiti svoje potrebe, izraziti svoje želje, ne da povzročimo škodo drugimi, da smo preagresivni ali prepopustljivi. Asertivne veščine so vsekakor pomembne veščine tudi za podjetnike. Zdrava raven asertivnosti v pravem trenutku lahko okrepi odnose, zviša vašo samozavest, poveča verjetnost, da bodo drugi slišali in si zapomnili vaše sporočilo ter končno zmanjša dolgoročni stres.

Delavnica bo sestavljena iz teoretičnega dela kot tudi praktičnih vaj in primerov.

Na delavnici boste spoznali:
• Kaj je asertivnost?
• Kako razmišljati bolj asertivno?
• Kako pripraviti telo na asertivnost?
• Kako komunicirati asertivno

Delavnico bo vodila Maja Frencl Žvanut, diplomirani psiholog-profesor s statusom kliničnega psihologa (pridobljenega v Republiki Hrvaški) in vedenjsko-kognitivni psihoterapevt v edukaciji.

Delavnica se izvaja v okviru aktivnosti projekta SPOT, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

VABILO!

Prijave sprejemamo po e-pošti:
petra.weber@ozs.si ali 05 62 02 851

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.