52. MOS – Celjski sejem

| 14. 8. 2019

MOSovi podjetni talenti 2019

Mlade podjetnice in podjetnike vabimo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2019. MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že več kot pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem d.d. kot organizator sejma MOS želimo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavite v družbi skoraj 1500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz 33 držav. Sejem je eden od načinov, kako se podjetje lahko predstavi javnosti in si ogleda konkurenčno ponudbo. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Tudi letos smo MOSove podjetne talente internacionalizirali in k sodelovanju povabili še mlade podjetnike iz SEE regije.

Kategorija: Sejmi in poslovna srečanja


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.