Brezplačna on-line delavnica – WEBINAR »Izzivi in priložnosti novih razmer«

| 23. 4. 2020

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico

 WEBINAR »Izzivi in priložnosti novih razmer«

 v sredo, 6. maja 2020 od 9. do 11. ure

Delavnica je BREZPLAČNA!

Predvsem samostojni podjetniki in lastniki zasebnih podjetij se te dni soočate s situacijo, kako boste preživeli ter na kakšen način boste poslovali po koncu epidemije. Ste vsak dan v strahu in negotovosti? Ne veste kako obvladati svoje misli ter na kakšen način se umiriti ter se odzvati na dano situacijo.

Udeleženci delavnice se boste seznanili kako obvladati stresna stanja, prepoznati v novih razmerah izzive in priložnosti ter kako okrepiti svojo osebnost, da boste v prihodnost stopili močnejši kot prej.

Delavnica je namenjena MSP podjetjem in potencialnim podjetnikom.

 

PROGRAM WEBINARJA:

  9:00  –    11:00 

1.NOVE RAZMERE – IZZIVI IN PRILOŽNOSTI

  • Znašli smo se v novih razmerah življenja in poslovanja (Naredimo hitro bilanco kaj smo izgubili , kaj še imamo in kako naprej)
  • Ustvarimo novo normalnost v spremenjeni realnosti (Naučimo se obvladovati nove razmere z zavedanjem, sprejemanjem, prilagajanjem in odkrivanjem priložnosti, ki nam jih nova realnost prinaša!
  • Kako »preseči« vpliv okolja in časa ter ohraniti pozitivno osredotočenost?

2. OKREPIMO SVOJO OSEBNOST IN ZGRADIMO SVOJ VARNI »MIKROKOZMOS«

  • Ključen je naš odziv na dano situacijo
  • 7 temeljev uspešne osebnosti v luči novih razmer (dobra psihična forma, odgovornost, proaktivnost, usmerjenost, pogum in vztrajnost, empatija in sodelovanje)
  • Sklenimo krog pozitivnega odziva in prevzemimo krmilo
  • Samodisciplina je kraljica vseh navad ( kaj je samodisciplina, kako jo zgraditi in vzdrževati)

Webinar bo izvedla predavateljica Matej Milost direktorica podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, ki že 23 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 250 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko štiridesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetij in projektov. Njenih predavanj se je do danes udeležilo več kot 250 podjetij in prek 1000 udeležencev.

Potek webinarja:

 Webinar bo potekal v ON-LINE obliki v živo med 9.00 in 11.00.

Število mest je omejeno!

Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program za sodelovanje v webinarju.

Vsa navodila in napotke za sledenje webinarju boste prejeli po prijavi, dan pred izvedbo webinarja na vaš elektronski naslov.

 

Prijave na webinar zbiramo najkasneje do ponedeljka, 4. maja 2020 preko spletne prijavnice.

 

Dodatne informacije lahko dobite pri OOZ Sežana, svetovalka Petra Weber,  tel. 05 62 02 851 oz. po e-pošti: petra.weber@ozs.si.

 

 

 

 

Kategorija: Novice, SPOT


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.