WEBINAR “Drugi korona zakon – spremembe in dopolnitve zakona (ZIUZEOP-A)”

| 5. 5. 2020

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico  WEBINAR »Drugi korona zakon – spremembe in dopolnitve zakona (ZIUZEOP-A)« v SREDO, 13. maja 2020 od 9. do 11. ure Delavnica je BREZPLAČNA!

Državni zbor je na seji 28. 4. 2020 med drugim sprejel tudi Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP-A), kateri je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 61/2020 z dne 30.4.2020. Udeleženci delavnice se boste skozi primerjavo med ZIUZEOP in ZIUZEOP-A seznanili s spremembami in dopolnitvami, ki jih prinaša Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP-A).
Delavnica je namenjena podjetnikom (MSP), ki so v vlogi delodajalca, kadrovskim službam, ki so v podjetjih odgovorne za področje človeških virov, računovodskim službam ter samozaposlenim.

PROGRAM WEBINARJA:

9:00 – 10:30

 Spremembe ZIUZEOP-A
 Začasno čakanje na delo
 Višja sila
 Delavci ki delajo
 Samostojni podjetniki
 Spremembe 99. člena ZIUZEOP
 nadomestila za čas brezposelnosti

10:30

 Odgovori na vprašanja

Webinar bo izvedla predavateljica Irena Kamenščak, univ. dipl. prav., davčna svetovalka v družbi BDO Svetovanje d.o.o.. Diplomirala je na Pravni fakulteti v Ljubljani, trenutno pa se izobražuje na magistrskem študiju delovnega in socialnega prava na Pravni fakulteti v Ljubljani. Svetuje na področju dohodnine, davčnega postopka, gospodarskega in delovnega prava.

Potek webinarja: Webinar bo potekal v ON-LINE obliki v živo med 9.00 in 11.00. Število mest je omejeno! Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program za sodelovanje v webinarju. Vsa navodila in napotke za sledenje webinarju boste prejeli po prijavi pred izvedbo webinarja na vaš elektronski naslov. Pozivamo vas, da nam lahko že ob sami prijavi pošljete vaša vprašanja, da bo predavateljica lahko že sproti odgovorila na težave s katerimi se soočate. Predavateljica vam bo na voljo tudi po koncu webinarja za vsa vaša dodatna vprašanja.

Prijave: Prijave na webinar zbiramo najkasneje do ponedeljka, 11. maja 2020 preko spletne prijavnice. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Dodatne informacije lahko dobite pri ORA Krasa in Brkinov, svetovalka Dolores Kovšca, tel.: 051 424 532 oz. po e-pošti: dolores.kovsca@ora.si.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije

Kategorija: Novice, SPOT


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.