Kulinarična delavnica projekta » KAMEN IN KULINARIKA« »PRIPRAVA JEDI NAŠIH BABIC NA SODOBEN NAČIN« z Rihardom Bašo

| 6. 10. 2020
Vabimo vas, da se udeležite kulinarične delavnice »PRIPRAVA JEDI NAŠIH BABIC NA SODOBEN NAČIN«, ki jo v sklopu projekta » KAMEN IN KULINARIKA« organizira OOZ Sežana.
Delavnica bo potekala v torek, 20. oktobra 2020, od 10.30 do 12.30 na OOZ Sežana.
Delavnico bo vodil G. Rihard Baša iz Ilirske Bistrice. Svoje bogato kuharsko znanje rad deli z drugimi na kulinaričnih predavanjih in izletih. Je avtor lokalnih TV oddaj o običajih in kuhinji na Bistriškem. V knjigi “Po domače, včasih malo drugače” je navdušil s kuharskimi recepti tradicionalnih bistriških in tudi bolj sodobnih jedi poslovnega sveta. Kuhal in stregel je že mnogim znanim osebnostim iz sveta politike, umetnosti in poslovnega sveta. Rihard Baša je tudi velik ljubitelj narave in strasten fotograf. Svojo ljubezen do narave pa izraža tudi kot prostovoljni nadzornik v vplivnem področju Parka Škocjanske jame. Je dober poznavalec gob, bil pa je tudi predsednik Gobarskega društva v Ilirski Bistrici. Rihard je zelo ponosen na to, od kod je doma.
Vsebina delavnice:
– priprava dveh različnih menijev z upoštevanjem jesenskega časa, tradicije in razpoložljivih sestavin
Kulinarična delavnica je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS.
Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 15. Oktobra 2020 na mail ooz.sezana6@gmail.com ali na tel. št. 05 620 28 52.
Število prijavljenih je zaradi prostora oz. upoštevanja Covid ukrepov omejeno.
Pohitite s prijavami!

Kategorija: Izobraževanje, Novice, Projekti


Jaz tebi!