Za vaše razvajanje in popolno preobrazbo z velikim veseljem in strokovno poskrbijo naši člani frizerji in kozmetiki!

| 12. 3. 2021

Spoštovani člani ter ostali,

storitve higienske nege, kot na primer storitve frizerskih salonov, kozmetične dejavnosti (ličenje, manikura, nameščanje umetnih nohtov, nega obraza, odstranjevanja dlak, pedikura), dejavnosti salonov za nego telesa (savne in kopeli, solariji, saloni za masažo…), dejavnosti piercing-a, tetoviranja in drugih podobnih postopkov so v naši regiji že nekaj časa odprte.

  • pogoj testiranja velja izključno za zaposlene
  • za stranke testiranje ni potrebno!!!

Vsi ponudniki spoštujejo preventivne ukrepe

In predstavljajo varno okolje za stranke saj:

  • zagotavljajo minimalni možni stik s potrošniki,
  • prostore redno prezračujejo oziroma zagotavljajo ustrezno ventilacijo,
  • nudijo razkuževanje rok za stranko pred vstopom in ob izstopu iz prostorov ter
  • upoštevajo priporočila NIJZ.

Število oseb v njihovih prostorih, je omejeno na 30 kvadratnih metrov na posamezno stranko ali na eno stranko, če je poslovni prostor manjši od 30 kvadratnih metrov. 

V primeru frizerskih salonov, je kljub navedenim omejitvam dovoljeno, da so v salonu lahko sočasno tudi starši z nesamostojnim otrokom, ali spremstvo v primeru ostarelih ali drugih oseb, ki potrebujejo spremstvo.

Skoraj vsi si želimo dolgih, zdravih in sijočih las, saj so naraven okras. Se vam zdi, da je vaša koža tako izsušena, utrujena in načeta z gubicami, da ji tudi najboljša krema ne more več pomagati?

Za vaše razvajanje in popolno preobrazbo z velikim veseljem in strokovno poskrbijo naši člani frizerji in kozmetiki v občinah Sežana, Komen, Divača in Hrpelje-Kozina!

Pokličite jih in rezervirajte termin!

Kategorija: Frizerstvo in kozmetika, Novice, Sekcije


Jaz tebi!