Make up seminar – Ličenje po 40. letu – 12. maj 2022 ob 17.00

| 12. 4. 2022
Območna-obrtno podjetniška zbornica Sežana želi organizirati sklop izobraževanj in druženj za ženske.
Vemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska in da ženske podpirajo tri vogale v hiši, pa tudi to vemo, da gospodje tega na glas ne bodo nikoli priznali.
V 3-urni delavnici, nas bo priznana vizažistka Barbara Husu poučila kako se liči po 40. letu, s poudarkom na izbiri pravih ličil in trikih za poudarjanje lepote zrele ženske.
Pri 40. letih se na naši koži že kažejo posledice časa. Koža izgublja volumen, gube so izrazitejše, obrazni oval izgublja obliko, očesne jamice so bolj izrazite, ličnice pa niso več tako napete. Okrog oči postane koža tanka ter občutljiva.
Zaradi specifik zrele kože se spreminja tudi način nanašanja makeup-a in izbira ličil, ki so drugačna kot pri 20. letih.
S pravim znanjem o ličenju, s pravimi potezami in s poudarjanjem lepote, ki jo vsaka ženska nosi v sebi, si lahko še zapeljivejša!
Ponosno si nadeni drzno rdečo šminko, oči ovij v dramatično maskaro in zapeljiv pogled, koža naj zasije s šarmantnim lifting pudrom. Postani boginja s pravimi ličili na pravih mestih.
… in ličilo nanesi, ker se spoštuješ!
KOTIZACIJA: cena izobraževanja za člane Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana s poravnano članarino znaša cena 20,00 EUR (plus DDV). Za nečlane pa znaša 30,00 EUR (plus DDV). Po članskih cenah lahko člani OOZ Sežana prijavijo eno osebo.
INFORMACIJE IN PRIJAVE: Zaradi same organizacije dogodka in zasedbe prostih mest je obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko 05 620 28 52.
DOBER MAKE UP ne spremeni videza, naredi ga lepšega.

Kategorija: Frizerstvo in kozmetika


Jaz tebi!