Katalog

Priročnik za izvajalce del na gradbenih objektih in tolerance v gradbeništvu

| 1. 4. 2014

Sekcija gradbincev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije je pred kratkim izdala dva nova strokovna priročnika, ki jih bodo člani lahko uporabili pri opravljanju svoje dejavnosti na področju gradnje objektov, vzdrževalnih in investicijskih del.

  • PRIROČNIK ZA IZVAJALCE DELA NA GRADBENIH OBJEKTIH (4. izdaja, avtorica Aleksandra Velkovrh), priročnik na 106 straneh govori o osnovnih informacijah z več različnih zakonodajnih področij, ki urejajo pripravo in gradnjo  (izvedbo na gradbišču). Obravnava odgovornosti in obveznosti udeležencev (predvsem izvajalcev) pri graditvi. Gradbeni izvajalci so vsi, ki izvajajo gradbena, zaključna gradbena (obrtniška) dela in inštalacijska dela pri gradnji.
  • TOLERANCE V GRADBENIŠTVU, z vidika tehnične zakonodaje in standardov na področju graditve in zaključnih del v gradbeništvu (61 strani, 1. izdaja, avtorica Emilija Bratož).

Cena za vsak izvod je za člane zbornice (enako tudi OOZ) 10,00 evrov in že vključuje DDV. Cena za nečlane je bistveno višja. Naročite jo lahko z naročilnico, ki jo najdete v nadaljevanju.

Naročilnica_Priročnik

Naročilnica_Tolerance

Kategorija: Gradbeništvo


Jaz tebi!