Katalog

Nove ugodnosti v okviru Mozaika podjetnih – NE SPREGLEJTE IN PRIVARČUJTE!

| 19. 12. 2014

V preteklem tednu je OZS v projekt Mozaik podjetnih uspešno vključila partnerja Elektro energija d.o.o., ki članom OZS oz. imetnikom kartice Mozaik podjetnih prinaša prihranke na področju odjema električne energije in zemeljskega plina. S partnerjem je OZS dogovorila UGODNO ponudbo, ki imetnikom kartice Mozaik podjetnih omogoča do 10-odstotni popust pri nakupu električne energije in do 6-odstotni popust pri nakupu zemeljskega plina. Višina popusta je odvisna od časa vezave (12 in 24 mesecev) ter priključne moči (3 razredi). Popust lahko koristijo vsi novi in obstoječi naročniki Elektra energije. Člani lahko ob tem uveljavijo popust za eno ali več merilnih mest (poslovni odjem in gospodinjstva). Pogoj za uveljavitev popusta je aktivno članstvo v OZS.

Člani lahko enostavno preverjate ponudbo preko spletne povezave http://www.zanesljivo.si/ozs , ki pa omogoča tudi hitro ureditev in prehod na novega ponudnika. Član za uporabo spletne strani potrebuje le člansko številko, ki je navedena na kartici Mozaik podjetnih. Člani lahko preverijo prihranke in uveljavijo popust na brezplačni številki 080 28 08 ali kontaktnem e-naslovu: prodaja@elektro-energija.si.

Partner se je zavezal, da bo v času trajanja našega sodelovanja s posebnimi – akcijskimi cenami, periodično nagovarjal člane tudi po posameznih segmentih in področjih. V ta namen bodo predstavniki partnerja v nadaljevanju stopili v stik tudi s posameznimi OOZ-ji in preverili trenutno stanje oz. potrebe članov, da bodo lahko formirali dobre ponudbe. Kot že omenjeno v prejšnjem mailu bodo predstavniki partnerja na naslednjem srečanju sekretarjev OOZ na hitro tudi prikazali kako se v praksi preveri prihranek in zamenja dobavitelja.

V preteklih dneh je OZS v projekt vključila tudi novega partnerja na področju turizma – Terme Vivat, ki članom ponuja prihranke pri koriščenju njihovega termalnega centra, in sicer:
40 % popust na redne cene namestitev po veljavnem ceniku
20 % popust na kopalne karte, wellness in zdraviliške storitve

Popusti se ne seštevajo.

Na spletni strani in FB lahko preverite tudi izjemno novoletno akcijo podjetja Tosama, ki članom nudi 50 % popust na prvo pomoč za avtomobile. Namesto 12,20 € komplet stane le 6,10 €.

Kategorija: Ugodnosti za člane


Jaz tebi!