Katalog

Erasmus za mlade podjetnike – razdelili bomo 30.000 EUR med mlade in bodoče podjetnike

| 6. 3. 2015

Center za sodelovanje z gospodarstvom, ki deluje pod okriljem Znanstveno-raziskovalnega središča Univerze na Primorskem, začenja nov projekt (OPEN EYE 7) v okviru evropskega programa Erasmus za mlade podjetnike, ki bo trajal naslednji 2 leti (2015-2016).

Namen projekta je ponuditi priložnost bodočim in mladim podjetnikom (podjetje<3 leta) za usposabljanje pri izkušenih podjetnikih v tujini in pridobivanje podjetniških veščin, znanj in praks za kompetentnejše vodenje njihovega podjetja. Enako so k sodelovanju v programu vabljeni tudi izkušeni slovenski podjetniki (podjetje>3 leta), ki želijo deliti svoje izkušnje in znanja s tujimi mladimi podjetniki in jim ponuditi gostovanje v podjetju.

Na voljo imamo nekaj manj kot 30.000 EUR za podporo usposabljanjem bodočih in mladih slovenskih podjetnikov pri izkušenih podjetnikih v tujini v okviru katerih si bodo mladi in bodoči podjetniki lahko pridobivali podjetniška znanja, veščine za vodenje njihovega (bodočega) podjetja. Podjetnikom gostiteljem žal denarna sredstva niso na voljo, vendar pa lahko veliko pridobijo tudi z gostiteljstvom mladega tujega podjetnika, ki lahko izkušenim podjetnikom pomagajo s svojimi inovativnimi pogledi in svežimi pristopi k poslovanju. Hkrati pa z njimi nimajo nikakršnih stroškov, saj mladim podjetnikom stroške bivanja, prehrane, prevoza in ostale stroške krije program Erasmus za mlade podjetnike.

Vabimo vas, da si pobliže pogledate spletno stran programa Erasmus za mlade podjetnike http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=sl#.VOyRDiys1VV  in spodbudite podjetnike, da se prijavijo k sodelovanju v programu: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/page.php?pid=051#.VOyRFyys1VU

Kategorija: Javni razpisi


Jaz tebi!