Katalog

Tehnike trženja v gastronomiji

| 2. 10. 2015

V organizaciji  Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana je v ponedeljek, 28.9.2015 v Gostilni Mahorčič v Rodiku potekala marketinška delavnica  »Tehnike trženja v gastronomiji s kreativnimi pristopi  Chefa Emanuela Scarella«. Udeleženci so z zanimanjem prisluhnili Giovanniju Castellani, ki jih je popeljal v svet marketinga. Predstavil je  uporabo veščin za povečanje prodaje ter prikazal način povečanja svoje prepoznavnost v primerjavi s konkurenco glede na hitre tržne spremembe,  katerim mora vsak uspešen gostinec slediti. Delavnica je bila obogatena s konkretnimi primeri izpod rok Chefa Emanuella Scarella, ki je z uporabo lokalnih sestavin in uporabo kreativnih tehnik kuhanja prikazal nove dimenzije v kulinariki. Zahvaljujemo se gostiteljema Kseniji in Martinu Mahorčiču za gostoljubje in Igorju Peressonu za pomoč pri izvedbi delavnice.

Delavnico so sofinancirale Občine Sežana, Hrpelje-Kozina, Divača in Komen iz sredstev za pospeševanje malega gospodarstva.

 

Kategorija: Iz dela zbornice


Jaz tebi!