Katalog

Oglaševanje na zaslonu Celovška 71 – za člane OZS kar -50% popust!

| 24. 12. 2015

S koncem leta 2015 so na OZS v sodelovanju s podjetjem TS Media na novo oblikovali atraktivno zunanjo oglasno površino, ki se nahaja na južni fasadi naše poslovne stavbe na Celovški 71 v Ljubljani. Gre za enega največjih in najmodernejših digitalnih zaslonov pri nas. Viden je v smeri iz centra Ljubljane na razdalji dobrih 300 metrov od višine Hale Tivoli do OZS. Zaslon je velik skoraj 6 x 5 metrov. Objavljati je možno tako video spote kot stoječe slike.

V domeni OZS bo sicer možno trženje le 1/8 razpoložljivega časa na tem zaslonu, kar pomeni enega od osmih oglasnih intervalov, ki trajajo po osem sekund in se ciklično ponavljajo vsako dobro minuto ali drugače povedano 30.000 prikazov mesečno. Prikaze s tega naslova je možno zakupiti vse mesece v letu razen v decembru.

Lokacija zaslona je je atraktivna, tehnika je najmodernejša, oglasna lokacija stopa v korak s časom. Celovško cesto v smeri zaslona dnevno prevozi okrog 25.000 vozil, v katerih sedi v povprečju 1,4 ljudi. Oglaševanje je zato zelo zanimivo. Članom OZS pa se z res visokim popustom izplača še toliko bolj. Vabimo vas, da si na spletni strani OZS pogledate podrobno ponudbo. Cene v ponudbi so osnovne, promocijski popust za člane OZS še ni obračunan in ga morate še odšteti. Dodatne informacije dobite na OZS, Anton Šijanec 01 5830 533.

 

Kategorija: Aktualno iz OZS in OOZ Sežana


Jaz tebi!