Katalog

Trgovina EXTREME INTIMO – Trgovina na drobno z oblačili, Nataša Grželj s.p.

| 29. 1. 2016

V tokratni rubriki Podjetniški portret meseca predstavljamo našo novo članico Natašo Grželj, ki se ukvarja s trgovino na drobno z oblačili v Sežani, prepoznavno pod blagovno znamko Extreme intimo.

1. Kakšna je vaša formula za uspeh?

Formula? Ni ga računa, ki to izračuna. Ostala sem brez službe, na Zavodu za zaposlovanje. Slišala sem za blagovno znamko Extreme intimo, podjetja JASMIL d.o.o. iz Republike Srbije in njihove produkte tudi večkrat kupila. Kontaktirala sem lastnika podjetja gospoda Jovana Blaževića s predlogom o sodelovanju, ki se je tudi uresničilo, čeprav o podjetništvu nisem vedela ničesar. Letos, 29. marca 2016 beležim že tretje leto poslovanja s franšizno trgovino.

2. Kaj je pri vašem delu najbolj pomembno?

Pomembno je, da se stranke vračajo, kar je pokazatelj, da se nekaj dela dobro in da so tudi produkti dobri. So pa bile tudi kritike, kot pri vsakem poslu. Sprejemljive, vsekakor.

3. S čim se vaše podjetje ukvarja?

Sem zastopnik in franšizer blagovne znamke Extreme intimo, podjetja Jasmil d.o.o. Arilje iz Republike Srbije. Ukvarjam se z uvozom in prodajo njihovih izdelkov. Extreme Intimo je blagovna znamka za spodnje perilo, spalni program in kopalke. Verjamemo, da kar imamo direktno na naši koži, mora biti nežno in mehko, zato blagovna znamka zajema le naravne materiale in edinstven dizajn. Vsaka nova sezona, je priložnost, da se blagovna znamka pokaže v najsvetlejši luči in letno se pod blagovno znamko Extreme Intimo proizvedejo štiri različne linije za ženske, moške, deklice, dečke, dojenčke. Obiščite nas v trgovini Extreme Intimo v trgovskem centru Spar v Sežani in sebe ter svoje najbližje razvajajte v svetu kvalitetnega bombažnega spodnjega perila, z igrivimi vzorci. Modeli in barvni odtenki vseh kolekcij sledijo najnovejšim modnim smernicam. Z njimi boste vse pozornosti deležni tudi na plaži!

4. Imate vzornika v vašem poslu?

Ne, vzornika nimam. Začela sem sama, nisem vedela v kaj se spuščam. Po najboljših močeh se trudim biti uspešna pri svojem poslu, ki ga opravljam.

5. Kaj je bila vaša največja napaka?

Kakšne posebne napake nisem naredila, razen tega, da sem v podjetje vpeta in preobremenjena. Biti odgovorna oseba in hkrati prodajalec ni lahko.

6. Kje se vidite čez deset let?

V kolikor bo veselje do dela in mi bo zdravje dopuščalo, upam, da bom še vedno v trgovini. Želja je širitev franšizne trgovine, v kolikor bodo razmere dopuščale.

7. Ste že uporabili in prihranili s Kartico Mozaik podjetnih?

Ugodnosti preko kartice mozaik podjetnih sem že koristila in tudi prihranila.

Katalog Kolekcija 2016 

Kategorija: Podjetniški portret meseca


Jaz tebi!