Katalog

S kartico Mozaik podjetnih izkoristite prihranek pri gorivu!

| 8. 4. 2016

V projekt Mozaik podjetnih je vstopilo tudi podjetje Shell Adria d.o.o. Novi partner članom Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije omogoča prihranek pri nakupu dizelskega in bencinskega goriva

  • 0,045€/liter (DDV  vključen) popusta na maloprodajno ceno dizelskega goriva na 9 Shellovih bencinskih črpalkah v Sloveniji,
  • 0,010 €/liter (DDV vključen) popusta na maloprodajno ceno dizelskega in bencinskega goriva na več kot 200 sprejemnih mestih kartice euroShell v Sloveniji.

Akcija je časovno omejena in velja do 31. 12. 2016. Za uveljavitev ugodnosti morate člani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije pridobiti kartico euroShell in se pri tem identificirati s kartico Mozaik podjetnih. To lahko storite na podjetju Shell Adria d.o.o. na Bravničarjevi 13 v Ljubljani, po telefonu 01/5140514 ali e-pošti euroShell-slovenia@shell.com.

Tisti, ki kartico euroShell že imate, pa akcijo Mozaik podjetnih le aktivirate. To storite tako, da po e-pošti euroShell-slovenia@shell.com pošljete kopijo vaše kartice Mozaik podjetnih.  

Pristopno izjavo za pridobitev euroShell kartice najdete TUKAJ 

Mozaik podjetnih – VAŠ PARTNER NA POTI

Kategorija: Ugodnosti za člane


Jaz tebi!