E – katalog članov OOZ Sežana

spletni katalog

Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana je v okviru projekta PROFILI skupaj s podjetjem Spletnik pripravila spletni katalog ponudnikov, članov OOZ Sežana, z namenom večje prepoznavnosti v lokalnem in širšem okolju, s tem pa tudi za večjo konkurenčnost svojih članov, ki ste v spletnem katalogu predstavljeni z osnovnimi kontaktnimi podatki in osnovnimi informacijami o  ponudbi izdelkov in storitev.

Uporabnikom, ki bodo iskali v spletnem katalogu ponudnike oziroma izvajalce, je na vstopni strani na voljo iskalnik s kategorijami (filtri) za bolj ali manj omejeno iskanje. Iščejo vas lahko po kraju (pošti), po izdelku, storitvi, ki jo opravljate ali po kategorijah.

Ko uporabnik najde obrtnika, mu lahko pošlje elektronsko sporočilo ali pa izpiše pot do poslovalnice. Vaši predstavitvi bomo dodali  tudi interaktivni zemljevid (Google zemljevid) z označeno vašo lokacijo.

Spletni katalog vam bo tako v pomoč pri trženju vaših izdelkov in storitev, zato je zelo pomembno, da so vaši podatki točni in popolni. Glede na to, da ne razpolagamo s podrobnimi podatki o vaši konkretni ponudbi, vas prosimo, da si vzamete čas in pregledate vaše kontaktne podatke. Dopolnite polja s ponudbo izdelkov in storitev, ki jih nudite. Napišite tudi kategorije, v katere sodi vaša ponudba izdelkov in storitev (lahko tudi v več kategorij). Pri tem si pomagajte s kategorijami, ki so objavljene v nadaljevanju ali na  http://oozsezana-e-katalog.si/

Vsak član zbornice ima možnost predstavitve tudi s fotografijami (lahko tudi logotip podjetja, če ga imate). Prosimo vas, da nam pošljete največ 4 kos fotografij, za katere smatrate, da so za vaše podjetje, ponudbo izdelkov ali storitev najbolj prepoznavni. Fotografije naj bodo v resoluciji najmanj 265 x 265 px, priporočljiva velikost pa je 800×800 px.

Izpolnjen vprašalnik s fotografijami lahko pošljite po e-pošti na info@oozsezana-e-katalog.si. Izkoristite brezplačno možnost vaše prepoznavnosti.

Spletni katalog bomo predstavljali lokalni in širiš javnosti preko občinskih glasil, na dogodkih, širši javnosti ga bomo predstavili na dogodku ob 35 – obletnici OOZ Sežana, predvidoma v mesecu novembru, zato je zelo pomembno, da so podatki do takrat čim bolj popolni in točni.

Za dodatne informacije smo vam na razpolago na telefon 05 73 00 060.

Prijavnica za predstavitev v E-katalogu

Seznam možnih kategorij

 1. Cvetličarstvo in vrtnarstvo
 2. Domača in umetnostna obrt
 3. Gostinska ponudba
 4. Nastanitve
 5. Gradnja
 6. Zaključna gradbena dela
 7. Oprema za dom in poslovne prostore
 8. Frizerstvo in kozmetika
 9. Šivanje oblačil in tekstil
 10. Masažni saloni, savne, solariji in fitnes
 11. Popravila motornih vozil
 12. Popravila strojev in kmetijske mehanizacije
 13. Popravila drugih strojev in opreme
 14. Prevoz blaga
 15. Prevoz oseb
 16. Proizvodnja
 17. Tisk in grafično oblikovanje
 18. Trgovina
 19. Elektronika in računalništvo
 20. Čiščenje prostorov, okolice, kemične čistilnice
 21. Računovodski servisi
 22. Optiki, zlatarji, urarji, fotografi
 23. Ostale storitve

Jaz tebi!