NE ZAMUDITE!!! Predstavitev aktualnih in prihajajočih javnih razpisov za podjetja in potencialne podjetnike

| 1. 3. 2023

Datum: 01.03.2023
Čas:9:00 - 10:30

Lokacija:
OOZ Sežana


Pozdravljeni,

mnogo slovenskih podjetij in posameznikov še vedno ne ve, za katere investicije je mogoče pridobiti nepovratna sredstva, kje dobiti informacije o razpisih in kakšne so osnovne značilnosti le-teh. Pridobivanje povratnih in nepovratnih finančnih virov pa je, oziroma bi morala biti, skrb vsakega (potencialnega) podjetnika. Namen predstavitve je dvig informiranosti prijaviteljev za pripravo vlog na javne razpise in izvedbe naložb, ki bodo vplivale na dvig kakovosti, konkurenčnosti in dodane vrednosti podjetništva.

 

Potek usposabljanja: Usposabljanje bo potekalo v živo ob 9.uri v sejni dvorani območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana, Kraška ulica 6, 6210 Sežana.

Število mest je omejeno!

 Usposabljanje bosta vodila Matej Voršnik, Vodja marketinga in prodaje v podjetju Eudace d.o.o. in Tina Simonič iz Primorske Hranilnice-Sektor komerciale Vodja PE Ajdovščina.

 

Vabilo_Predstavitev aktualnih in prihajajočih javnih razpisov_01.03.2023

 

Več preberite v prilogi!

Prijava: httpss://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaBomTdHYBV8qwyrx7noXOcAeAXe6lJPGYUlsnF4oGQYpVVQ/viewform

 

Kategorija: Dogodki, Izobraževanje


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.