Vizažistka Barbara Husu vas vabi na seminar ličenja “Make up seminar Poišči žensko v sebi” – 30. marec

| 6. 3. 2023
30. marec 2023 ob 17 uri
Prostori OOZ Sežana, Kraška ulica 6, Sežana
Cena na osebo: 55 EUR
V vsaki od nas živi pet žensk, ki skupaj tvorijo izjemno moč. Ko smo same s seboj povezane in smo si všeč smo brez dvomov sposobne dati vse od sebe. Ko same sebe vidimo lepe smo samozavestnejše in zelo prizemljene. Takrat se ne počutimo ogrožene, smo zadovoljne in si dovolimo biti ženske.
Dovoli sebi, da se vsakodnevno urediš in naličiš ter s tem počastiš življenje, ki je v tebi.
Vizažistka Barbara Husu vas vabi na seminar ličenja, s poudarkom na izbiri pravih ličil in trikih za poudarjanje lepote ženske.
Seminar z naslovom “Poišči žensko v sebi s pomočjo ličenja” je namenjen ženskam, ki želijo odkriti svojo notranjo lepoto in jo poudariti s pravilnim ličenjem. Na seminarju se bodo udeleženke naučile osnovnih korakov ličenja ter se seznanile z različnimi tehnologijami in trendi. Poleg tega bodo dobile tudi nasvete za nego kože in priporočila za uporabo ličil, ki bodo najbolj primerna za njihov tip kože.
Med seminarjem se bodo udeleženke tudi naučile, kako izraziti svojo individualnost in izraziti svojo osebnost s pomočjo ličil. Poleg tega bo potekal tudi praktični del, kjer bodo lahko same preizkusile naučene tehnike in se tako prepričale, kako pravilno ličenje lahko vpliva na njihovo počutje in samozavest.
Cilj takšnega seminarja je ponuditi ženskam orodja in znanje, ki jim bodo pomagali, da se bolje počutijo v svoji koži in da se lahko izražajo na način, ki ustreza njihovi osebnosti. Seminar je odlična priložnost za druženje, učenje novih stvari ter spoznavanje drugih žensk, ki si morda delijo podobne izzive in cilje.
Pri zrelih letih se na naši koži že kažejo posledice časa. Koža izgublja volumen, gube so izrazitejše, obrazni oval izgublja obliko, očesne jamice so bolj izrazite, ličnice pa niso več tako napete. Okrog oči postane koža tanka ter občutljiva.
Zaradi specifik zrele kože se spreminja tudi način nanašanja makeupa in izbira ličil, ki so drugačna kot pri 20. letih.
S pravim znanjem o ličenju, s pravimi potezami in s poudarjanjem lepote, ki jo vsaka ženska nosi v sebi, je ženska lahko še zapeljivejša! 💓
Ponosno si nadeni drzno rdečo šminko, oči ovij v dramatično maskaro in zapeljiv pogled, koža naj zasije s šarmantnim lifting pudrom.
Postaneš lahko boginja s pravimi ličili na pravih mestih.
… in ličilo nanesi, ker se še vedno spoštuješ! 😊
DOBER MAKE UP ne spremeni videza, naredi ga lepšega.
Informacije in prijave na elektronski naslov barbara@studio-lepa.si
Barbara Husu
www.studio-lepa.si

Kategorija: Frizerstvo in kozmetika, Izobraževanje, Novice


Jaz tebi!
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.